حجتالاسلام ایوب رنجبری امامجمعه ماکو، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: حضور قلب جوهره ایمان است و زمانی که فرد با نهایت حضور قلب سر تعظیم در برابر آیات قرآنی و کلام الهی فرود میآورد آن وقت که تجلی ذات و فطرت الهی در فرد قابلیت تبلور مییابد.
وی با بیان اینکه انسان به سبب برخورداری از فطرت الهی نیازمند سیر و سلوک عرفانی است، گفت: نسخه راهبردی سیر و سلوک عرفانی بشر در معارف قرآنی نهفته است.
این مسئول با اشاره به آثار و برکات فردی و اجتماعی همنشینی با قرآن، اضافه کرد: آثار فردی و اجتماعی ایمان به مفاهیم عالیه قرآنی از آن جهت که سبب ایجاد آرامش و تعادل روحی و روانی فرد در بستر جامعه میگردد از اهیمت خاصی برخوردار است.
به گفته حجتالاسلام رنجبری اگر انسان در برخورد با پستی و بلندیهای زندگی مادی خود به فردایی روشن ایمان و باور نداشته باشد تحمل نابرابریهای زندگی برای وی سخت و جانفرسا خواهد شد.
امامجمعه ماکو، نهایت سعادت و تعالی جامعه را در بهرهمندی هر چه بیشتر افراد آن با مفاهیم عالیه کلام وحی عنوان و خاطرنشان کرد: انس با آیات وحیانی و مضامین کلام وحی لازمه رسیدن فرد به تعالی و تکامل است تا با این طرز تفکر و اندیشه جامعه را به سمت جامعه ایدهآل دینی سوق دهد.