کد خبر: 1444535
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶

حافظان قرآن خوزستانی تجلیل می‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: آیین تجلیل از حافظان و حاملان قرآن طرح ملی حفظ قرآن توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آئین تجلیل از حافظان و حاملان قرآن، طرح ملی حفظ قرآن که از سوی مقام معظم رهبری بر آن تاکیید شده است، توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان برگزار خواهد شد.

این همایش فردا یکشنبه نهم شهریور در تالار بهشت هویزه برگزار خواهد شد که بیش از 42 حافظ قرآن که در رشته‌های حفظ 10جز و 5جز موفق به حفظ قرآن شدند در این مراسم تجلیل می‌شوند.

به گزارش ایکنا سخنرانان این مراسم آیت‌الله محسن حیدری، منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدرضا طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان خواهند بود.

گفتنی است سهمیه خوزستان برای طرح ملی حفظ قرآن در سال 92، 17 هزار نفر بوده‌ است که در سال گذشته این اداره توانست بیش از این آمار را جذب کند. سهمیه استان خوزستان در سال 93 به 21 هزار نفر افزایش یافته است.

captcha