به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) آیتالله محمد محمدی ریشهری، پیش از ظهر امروز 11 شهریور در دومین همایش حدیث رضوی، در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، با اشاره به اهمیت کیفی کردن برنامههای دهه کرامت، گفت: نباید به بهانه افزایش شور برنامهها از مباحث علمی و مفهومی کاسته شود و نباید برنامههای دهه کرامت در حوزه شکلی باقی بماند.
وی افزود: هزینههایی که در این راستا انجام میشود، همگی از بیتالمال است و باید به بهترین نحو از این گونه فرصتها برای شناساندن معارف اهل بیت(ع)استفاده کرده و آنها در جامعه ترویج دهیم.
وی گفت: باید ویژگیهای اصلی کلام و رفتار و منش اهلبیت(ع) در جامعه ترویج داده شود، زیرا اهلبیت(ع) دارای ویژگی ولایت مطلقه تکوینی هستند که این ولایت علاوه بر ولایت تشریعی است.
ریشهری یادآوری کرد: مرحوم آیتالله مشکینی با مراجعه به چندین کتاب هزار و 739 مورد از تصرفات تکوینی اهلبیت(ع) را استخراج کرده بودند که بیانگر این ولایت تکوینی است.
رئیس موسسه دارالحدیث علم و معرفت گسترده حضرات معصومین(ع) را از دیگر ویژگیهای اهل بیت(ع) ذکر کرد و گفت: اهلبیت(ع) خزانههای علم و معرفت الهی هستند که باید به جامعه معرفی شوند.
ری شهری بیان کرد: خصوصیتهای علمی، معرفتی، اخلاقی و رفتاری اهلبیت(ع) کمتر مورد توجه قرار گرفته است و دهه کرامت بهانه خوبی است تا بیشتر به این مباحث پرداخته شود.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم تصریح کرد: احیای امر اهلبیت(ع) از زبان دیگر امامان به خصوص امام صادق(ع) مطرح شده است که باید به ویژگیهای مسئله احیای امر توجه کرد.
وی اظهار کرد: بهترین شیعیان در کلام اهل بیت(ع) کسانی هستند که محبت اهل بیت(ع) را ترویج دهند و بر جمعیت محبان بیافزایند نه کسانی که با نقلهای بد خود، باعث رنجش مردم در این باره شوند.
ری شهری با اشاره به تدوین کتاب حکمتنامه رضوی در این موسسه گفت: این کتاب در راستای عمل به احیای امر اهل بیت(ع) به ویژه امام رضا(ع) در چهارجلد در موسسه دارالحدیث تدوین شده است.
وی افزود: قرار بود این کتاب در دهه کرامت رونمایی شود که به دلیل رعایت الگوی دقیق شکلی و محتوایی و پرهیز از تعجیل، در عید غدیر رونمایی خواهد شد.
ری شهری این کتاب را سرمایهای برای مبلغان پژوهشگران و هنرمندان کشور دانست و گفت: کسانی که میخواهند در این عرصه کارهای فاخر بکنند این کتاب در هشت بخش برای آنان تالیف شده است که شامل بخشهایی چون حکمتهای عقلی، اعتقادی، سیاسی ، عبادی،اخلاقی و علمی، بهداشتی و پزشکی، جامع و حکمتهای گوناگون است که در حال ترجمه به زبانهای مختلف هستیم.