کد خبر: 1446165
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷
با عنوان هشتمین صحن آسمان؛

نمایشگاه آثار رضوی کودکان و نوجوانان خوزستان در بهبهان افتتاح شد

گروه اجتماعی: همزمان با دهه کرامت نمایشگاه آثار رضوی کودکان و نوجوانان خوزستانی عضو مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بهبهان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، همزمان با دهه کرامت نمایشگاه آثار رضوی کودکان و نوجوانان خوزستانی عضو مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بهبهان افتتاح شد. این نمایشگاه با حضور حجت‌السلام و المسلمین علیرضا ابوعلی امام جمعه شهرستان بهبهان، مدیر کل کانون خوزستان، رئیس و اعضای شورای شهر شهرستان بهبهان و جمعی از کودکان و نوجوانان بهبهانی با عنوان «هشتمین صحن آسمان» افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این نمایشگاه امام جمعه شهرستان بهبهان با تشکر از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در برگزاری این نمایشگاه فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی کانون برای کودکان و نوجوانان را تأثیرگذار دانست و شاخصه این فعالیت‌ها را پایه اثرات این فعالیت‌ها در ذهن کودکان ونوجانان عنوان کرد.

همچنین در این برنامه رئیس شورای شهر بهبهان از حمایت‌های شورای شهر و شهرداری بهبهان از مراکز کانون این شهرستان خبر داد و گفت: مراکز کانون شهرستان بهبهان از جمله مراکز فرهنگی هستند که با جدیت و تلاش در حال خدمت‌رسانی به کودکان و نوجوانان این خطه از ایران اسلامی هستند و ما اعضای شورای شهر حمایت از این مرکز فرهنگی را وظیفه خود می‌دانیم.

در ادامه عبدالنبی شاکریان مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، با تقدیر از زحمات کارشناس و مربیان کانون امیدیه، افزود: کانون استان خوزستان همزمان با ایام دهه کرامت در شش شهر استان خوزستان اقدام به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای رضوی کرده که این نمایشگاه یکی از آن‌ها است.

وی همچنین از برگزاری جشن‌های مختلف در مراکز کانون خبر داد و افزود: این نمایشگاه‌ها با هدف ترویج فرهنگ و سیره‌ رضوی و ترغیب و آشنایی اعضای کانون نسبت به فرهنگ اسلامی و توانمندی فرهنگی، هنری و ادبی اعضا در قالب و فرم یک فعالیت مذهبی در سطح مراکز برپا شده است.

بر اساس این گزارش در این نمایشگاه، 52 اثر عکس، 26 اثر نشریه دیواری، 91 اثر نقاشی، 93 اثر ادبی(شعر، خاطره و داستان) و 14 اثر قصه‌گویی و 7 نمایش‌نامه خوانی اعضا و مربیان مراکز کانون شهرهای بهبهان، ماهشهر، آغاجاری، بندرامام، هندیجان، رامشیر و امیدیه در نمایشگاه آثار جشنواره‌ کودک و نوجوان رضوی به نمایش گذاشته شده است.

گفتنی است اجرای گروه سرود رضوی، اجرای قصه‌گوی برتر استانی جشنواره رضوی، پخش کلیپ فعالیت‌های صورت گرفته مراکز کانون حوزه‌ امیدیه و بهبهان دیگر برنامه‌های مراسم افتتاحیه نمایشگاه آثار رضوی کودکان و نوجوانان با عنوان «هشتمین صحن آسمان» بود.

captcha