کد خبر: 1446705
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۸
حجت الاسلام عابدینی تصریح کرد:

کم رنگ شدن تقبیح اجتماعی بی‌غیرتی/ تغییر مفهوم غیرتی به اُمُل

گروه جامعه: یک دکترای روان‌شناسی با اشاره به اینکه در گذشته به مردانی که نوامیس آنان بی‌حجاب بود انگ بی‌غیرتی زده می‌شد تصریح کرد: امروزه تحت تأثیر رسانه تقبیح بی‌غیرتی از بین رفته است و افراد غیرتی، اُمُل نامیده می‌شوند.

حجت الاسلام والمسلمین نصیر عابدینی، دکترای روان‌شناسی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به عوامل بی‌تفاوت شدن مردان به بی‌حجابی نوامیس خود به ویژه طی دهه گذشته اشاره و اظهار کرد: مقایسه اجتماعی در بین مردم طی دهه‌های گذشته بسیار رایج شده است.

وی ادامه داد: به رخ کشیدن در ابعاد مختلف مادی، تحصیلی، رفاهی و.... در میان افراد جامعه شایع شده است. در این میان زیبایی نیز عاملی برای تفاخر شده و برخی مردان سعی می‌کنند با به نمایش گذاشتن زیبایی‌های همسر خود در پی جلب نظر دیگران باشند.
حجت الاسلام عابدینی کمبود اعتماد به نفس را عامل دیگری برشمرد و گفت: فردی که نتوانسته است در میان جمع برای خود جایگاه ارزشمندی را کسب کند و از کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برد سعی می‌کند با بی‌حجاب جلوه دادن همسر خود در میان کسانی که‌ این عمل را نوعی فرهیختگی و امروزی بودن می‌دانند کسب اعتماد به نفس کند.

فاصله زیاد بین بلوغ و ازدواج

وی فاصله زیاد بین بلوغ و ازدواج را سبب ایجاد برخی ناهنجاری‌ها و مشکلات اخلاقی در پسران برشمرد و گفت: این بی‌اخلاقی‌ها حساسیت افراد به بی‌حجابی نوامیس خود را کاهش می‌دهد.

این دکترای روان‌شناسی نگاه جامعه به حجاب را در گسترش رفتارهای مردم در ارتباط با بی‌حجابی مؤثر دانست و گفت: در گذشته به مردان و پسرانی که نوامیس آنان بی‌حجاب بود انگ بی‌غیرتی زده می‌شد اما امروزه تحت تأثیر رسانه تقبیح بی‌غیرتی از بین رفته و افراد غیرتی، اُمُل نامیده می‌شوند.

وی بی‌تفاوت شدن مردان نسبت به حجابی نوامیس خود را سبب ازدیاد منابع ارضای جنسی در جامعه دانست و گفت: بدین ترتیب مردان صرفا به دنبال ارضای جنسی خود از طریق همسر نیستند و همین امر پایه‌های زندگی خانوادگی را سست می‌کند.

وی ادامه داد: فردی که همسر خود را با دیگران در لذت‌های بصری و گفتاری شریک می‌شود خود را شریک ناموس سایرین نیز می‌پندارد و این تفکر به نابودی خانواده‌ها می‌انجامد.

captcha