کد خبر: 1447406
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶

ثبت‌ نام مسابقه قرآنی «تلاوت» در خوزستان آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: ثبت‌ نام دومین دوره مسابقات قرآنی «تلاوت» در رشته‌های قرائت و حفظ قرآن کریم در استان خوزستان آغاز شد.

قاسم مقدمی، مسئول دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به برگزاری دومین دوره مسابقات قرآنی تلاوت اظهار کرد: این مسابقات با رویکردی جدید از لحاظ کمی و کیفی در سال جاری برگزار خواهد شد. در سال‌های گذشته دشواری مسابقات و ضوابط آئین‌نامه‌ای شرایط را برای حضور شرکت‌کنندگان دشوار کرده بود.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌ نام در این مسابقه از 10 شهریورماه تا 20 مهرماه سال جاری تعیین شده است، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در این مسابقه باید علاوه بر تسلط حفظی و قرائت بر قطعات تعیین شده توسط داوران به ترجمه آیات نیز آشنایی داشته باشند. هدف از برگزاری این مسابقه ترغیب قاریان و حافظان قرآن کریم به آشنایی با مفاهیم قرآن و ارائه تلاوت با محوریت القا معنا است.

مقدمی ضمن مطلوب دانستن این شیوه از اجرای مسابقات، تصریح کرد: قاریان و حافظان قرآن کریم به این طریق از حالت یکنواختی در اجرا بیرون می‌آیند و به شیوه تخصصی‌تر و علمی‌تر به تلاوت قرآن کریم می‌پردازند گرچه در این میان باید متحمل سختی شوند.

مسئول دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان اینکه این مسابقات در دو گروه سنی آقایان بالای 16 سال و زیر 16 سال و بانوان بالای 16 سال برگزار می‌شود، گفت: قرائت شامل قرائت تحقیق، حفظ کل قرآن کریم، حفظ 15 جزء پیوسته از قرآن کریم، رشته‌های این مسابقه را تشکیل می‌دهند که در رشته قرائت تحقیق 10 قطعه تلاوت برای شرکت‌کنندگان بالای 16 سال و شرکت‌کنندگان پائین 16 سال از آقایان و 8 قطعه نیز برای شرکت‌کنندگان بانو تعیین شده است.

وی با اشاره به اینکه این قطعه‌ها در دو مرحله استانی و کشوری ثابت هستند، گفت: در رشته حفظ کل قرآن کریم شرکت‌کنندگان باید نسبت به ترجمه آیات پنج جزء دوم قرآن کریم نیز تسلط داشته باشند و متقاضیان شرکت در رشته حفظ 15 جزء پیوسته قرآن باید ترجمه آیات سه جزء اول کلام الهی را از بر داشته باشند.

مقدمی زمان برگزاری آزمون مرحله استانی مسابقه تلاوت را روزهای چهارم و پنجم دی‌‌ماه سال جاری عنوان کرد.

مسئول دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: در این مسابقات علاوه بر تقدیر از نفرات برگزیده در مرحله استانی و کشوری، به خانواده‌های برتر نیز جوایزی اعطا خواهد شد.

captcha