کد خبر: 1447442
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۳

پروازهای حج تمتع زائران گیلانی دوم و سوم مهر انجام می ‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل فرودگاه گیلان از اعزام زائران گیلانی در روزهای دوم و سوم مهرماه سال جاری از فرودگاه رشت به مقصد جده خبر داد.

فتاح رضوانی، مدیرکل فرودگاه گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: پروازهای رفت حج تمتع مختص زائران گیلانی به شماره پرواز 5329-4329 دوم مهرماه و شماره پرواز 5427-4427  شرکت هواپیمایی سعودی سوم مهرماه سال جاری در ساعت 12:45 از مبداء فرودگاه رشت به مقصد جده انجام خواهد شد امسال برای بیستمین سال متوالی پروازهای حج تمتع از ترمینال یک این فرودگاه انجام می‌شود.

مدیرکل فرودگاه گیلان به پروازهای برگشت حج تمتع امسال نیز اشاره کرد و افزود: زائران گیلانی دوم و سوم آبان ماه از مدینه به مقصد فرودگاه رشت برمی گردند.

وی همچنین از آمادگی این فرودگاه جهت خدمات رسانی به زائران گیلانی در ترمینال یک که اخیراً بهسازی شده است خبر داد.

به گزارش ایکنا، فرودگاه سردارجنگل رشت از سال 73 اعزام زائران گیلانی به سرزمین وحی را انجام می‌ دهد.

captcha