منصوره شایسته، رئیس کارگروه تعمیق باورهای دینی معاونت رسیدگی به امور زنان و خانواده نهاد ریاستجمهوری در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اعلام این مطلب که از یک هفته پیش این کارگروه کار خود را آغاز کرده است، گفت: از دو ماه پیش مسئله تشکیل این کارگروه مطرح بود اما از یک هفته پیش حکم مسئولیت «کارگروه تعمیق باورهای دینی» به صورت رسمی به من ابلاغ شد.
وی در خصوص اهداف تشکیل کارگروه تعمیق باورهای دینی در معاونت زنان و خانواده نهاد ریاستجمهوری، گفت: عنوان این کارگروه گویای هدف آن است: تعمیق فاکتورهایی که به عنوان باور دینی برای جامعه هدف که زنان و دختران هستند، تعریف شده است.
رئیس «کارگروه تعمیق باورهای دینی» معاونت امور زنان و خانواده در خصوص اولین اقدامات این کارگروه، گفت: در ابتدا یک پژوهش مطالعاتی و کتابخانهای و دریافت نظرات و پیشنهادات صاحبنظران این حوزه را انجام خواهیم داد تا روند این مسئله را پیدا کنیم. مهمترین کار پیدا کردن روشهایی اسن که میتواند به نتیجه تعمیق باورهای دینی منتهی شود و سپس برای این روشها راهکار تعریف خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: ما در ابتدای راه هستیم و پیدا کردن مسیری که بتواند با شرایط جامعه ما پاسخگو باشد مهمترین قدم است. ما احتیاجی به کشف باورهای دینی نداریم بلکه ارائه آنها روشهای جدیدی را میطلبد.
شایسته در پاسخ به این سؤال که چه کسانی با شما در این زمینه همکاری خواهند کرد، گت: با توجه به اینکه این کارگروه تازه تشکیل شده است، در حال شناسایی افراد و سازمانهایی هستیم که در راستای این هدف کار کردهاند و تلاش خواهیم کرد با آنها همکاری کنیم.
رئیس کارگروه تعمیق باورهای دینی امور زنان و خانواده نهاد ریاستجمهوری مهمترین مشکل برسر راه تعمیق باورهای دینی را خوب ارائه نکردن باورهای دینی دانست و گفت: این امکان هست که ضعفهایی را در ارائه باورهای دینی برای کسانی که نگاه دیگری به دین دارند، داشته باشیم و شاید جلوههای رحمانی دین را خوب نشان ندادهایم.
لازم به ذکر است، منصوره شایسته مدرس حوزه و دانشگاه، مدیر مؤسسه «انتظار یار» و از فعالان امور زنان در کشور است.