کد خبر: 1448534
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
رئیس اداره ارشاد بابل مطرح کرد:

بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی ‌ـ مردمی در هفته دفاع مقدس

گروه سیاسی: حسینی با اشاره به اینکه از ظرفیت‌های مختلف فرهنگی و مردمی در هفته دفاع مقدس بهره خواهیم گرفت، گفت: با کمک کانون‌های مساجد نمایشگاه‌های عکس خیابانی در معابر، ادارات و مجتمع فرهنگی ارشاد اسلامی بابل برگزار می‌شود.

سیدابراهیم حسینی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، با اشاره به برنامه‌های هفته دفاع مقدس در این شهرستان، گفت: در راستای برگزاری ویژه‌برنامه‌هایی با کمیته‌های فرهنگی‌ و ایثارگران و کمیته فرهنگی و مردمی ستاد نکوداشت هفته دفاع مقدس دو جلسه را برگزار کریم و در نتیجه 17 مصوبه در این نشست‌ها حادث شد.

وی با اشاره به برنامه‌های شاخص این هفته، افزود: برگزار مراسم روایتگری از 8 سال دفاع مقدس به صورت عمومی در تمام مدارس و مراکز علمی و دانشگاهی با استفاده از ظرفیت رزمندگان همان مراکز، برگزاری مراسم عصری با شعر، برگزاری کارگاه نقد فیلم دفاع مقدس و برگزاری نمایشگاه کتاب در میدان ولایت و میدان کشوری شهر بابل از جمله برنامه‌های این اداره در هفته دفاع مقدس است.

حسینی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های مختلف فرهنگی و مردمی در این ایام بهره خواهیم گرفت، تصریح کرد: با کمک کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نمایشگاه‌های عکس خیابانی در معابر، ادارات و مجتمع فرهنگی ارشاد اسلامی بابل برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه طراحی و نقاشی در این ایام، افزود: از بضاعت 120 کانون فرهنگی و هنری مساجد شهرستان با همکاری ائمه جماعات و پایگاه‌های بسیج در قالب برگزاری ویژه برنامه‌های دفاع مقدس به کارگیری می‌شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابل، اظهارکرد: با این همه استعدادهای فرهنگی موجود، مساجد به عنوان سنگرهای دفاع مقدس همواره مملو از رزمندگان اسلامی است که در جنگ نرم در این سنگرها مشغول ایفا ماموریت‌هایی هستند که باید دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های فرهنگی در موسسات با نظارت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت می‌گیرد، افزود: مردم عهده‌دار کار فرهنگی هستند و عملا این فعالیت‌ها در قالب NGO با مشارکت اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی به این شکل که بودجه‌های تعین شده از سوی اداره‌کل به حساب موسسات معین واریز شده و ما نیز بر حسن انجام کار نظارت داریم.

حسینی خاطرنشان کرد: دفاع مقدس شاید در یک بازه زمانی 8 ساله به ظاهر تمام شده ولی دفاع از دستاوردهای نظام همچنان ادامه دارد و می‌طالبد که همیشه رزمندگان این عرصه میدان‌دار دفاع از ارزش‌ها باشند و در این راه هوشیاری و بصیرت را محور کار خود قرار دهند زیرا دفاع همیشه یک فریضه بوده و باید به شکل ادا اجرا شود چون قضا ندارد.

captcha