کد خبر: 1449436
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰

اعزام بیش از ۱۴ هزار دانش‌آموز به مناطق عملیاتی ایلام و خوزستان

گروه اجتماعی: مسئول سازمان اردویی راهیان نور ایلام از اعزام بیش از ۱۴ هزار دانش‌آموز به مناطق عملیاتی ایلام و خوزستان در سال جاری خبر داد.

حجت منصور‌بیگی، مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ایلام، اظهار کرد: در تابستان امسال تاکنون تعداد 3600 نفر از کاروان‌های راهیان نور توسط حوزه دفاع مقدس شهرداری تهران به ایلام اعزام شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه در 2 ماه گذشته تا کنون بیش از  450 نفر از زائران از استان خراسان شمالی و 250 نفر از استان‌های سمنان و بوشهر بوده‌اند، گفت: مراکز اسکان سپاه در شهرستان‌های مهران، دهلران و قرارگاه امیرالمؤمنین(ع) با ظرفیت 1200 نفر آماده میزبانی زائران از سراسر کشور است.
منصوربیگی افزود: در راستای اجرای راهیان نور شمال غرب نیز سازمان اردویی استان توانسته در تابستان سال جاری بیش از 1550 نفر از اقشار مختلف مردم استان از قبیل کاروان محله‌ها، دانش‌آموزان و حقوق‌دانان را در قالب راهیان نور به مناطق عملیاتی کرمانشاه و کردستان اعزام کند که این برنامه تا پایان شهریورماه ادامه دارد.
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری استان ایلام با اشاره به اینکه در شهریورماه همایش مشترکی با حضور مسئولان آموزش و پرورش استان و شهرستان‌ها جهت اعزام دانش‌آموزان بسیجی به اردوهای راهیان نور برگزار شد، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم جهت اعزام بیش از 14 هزار نفر دانش‌آموز استان به مناطق عملیاتی ایلام و خوزستان در سال جاری صورت گرفته است و در این همایش مسئولان آموزش و پرورش آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.

captcha