کد خبر: 1449550
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵
از سوی مؤسسه قرآنی قدر؛

کلاس‌ امام‌شناسی و تفسیر زیارت عاشورا برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کلاس‌های امام‌شناسی و تفسیر زیارت عاشورا در کنار دوره‌های آموزش قرآن طی تابستان از سوی مؤسسه قرآنی قدر شهرستان هویزه برگزار شد.

میثم ساکی، مدیر مؤسسه قرآنی قدر شهرستان هویزه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: فعالیت‌های قرآنی این مؤسسه ویژه تمامی گروه‌های سنی برگزار و کلاس‌های آموزش قرآن در این مؤسسه به صورت عمومی و تخصصی دائر می‌شود و همه اقشار جامعه، بدون محدودیت می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

ساکی با اشاره به اینکه روخوانی، روان‌خوانی، مفاهیم، تجوید، حفظ، قرائت، تثبیت حفظ و تفسیر قرآن از دوره‌هایی است که در طول سال برگزار می‌شود ابراز کرد: کلاس‌های امام‌شناسی، تفسیر زیارت عاشورا، قرائت دعا و مناجات در کنار دوره‌های آموزش قرآن به عنوان مکمل برنامه‌های این مؤسسه طی ایام تابستان قرار گرفته است.

ثبت‌ نام تا 10 مهر

مدیر مؤسسه قدر هویزه اضافه کرد: برای ترم سوم سال جاری کلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های مختلف دایر خواهد شد و در حال حاضر مرحله ثبت‌ نام در دوره‌ها تا 10 مهرماه انجام خواهد شد.

وی گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره‌ها می‌توانند به نشانی خوزستان، هویزه، منطقه اهل جرف، مسجد اهل جرف مراجعه کنند.

captcha