کد خبر: 1449604
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۷
امام‌جمعه بخش چندار:

ایستادگی در مقابل تحریم‌ها موجب یأس و سرافکندگی دشمن می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ/ فاطمه جلالی: حجت‌الاسلام مجتبی محمدی با اشاره به تمدید تحریم‌های غرب علیه ملت ایران، بیان کرد: ایستادگی در مقابل تحریم‌های ظالمانه غرب موجب دلسردی و یأس دشمنان می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی محمدی، امام‌جمعه بخش چندار از توابع استان البرز گفت: یکی از راه‌های رعایت تقوا و پرهیز از معصیت الهی امر به معروف و نهی از منکر است. مکتب روح‌بخش اسلام همه جامعه را یک امت واحده می‌داند و این درست نیست که کسی خودش را ملزم به رعایت واجبات و محرمات بکند ولی با جامعه اسلامی کاری نداشته باشد و نسبت به رواج گناه و منکرات بی‌تفاوت باشد.

وی تأکید کرد: نباید ترس از مال باعث ترک امر به معروف شود زیرا رواج این فریضه بزرگ الهی باعث ازدیاد رزق و روزی می‌شود.

امام‌جمعه بخش چندار ضمن توصیه به برپایی نماز جماعت در تمامی مساجد، عنوان کرد: تمام امورات فرهنگی باید با هماهنگی دفتر امام‌جمعه انجام شود زیرا انسجام یکی از راه‌های موفقیت در برنامه‌های فرهنگی است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهر کوهسار در ادامه سخنان خود با اشاره به عمل جراحی موفقیت‌آمیز مقام معظم رهبری، گفت: وجود رهبری عالم، عادل، مدیر، مدبر، آگاه به مسائل روز یکی از بزرگ‌ترین نعمات الهی به مردم ایران است که به‌خاطر این نعمت باید شکرگزار درگاه ایزد منان باشیم و برای سلامتی مقام معظم رهبری، آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای دعا کنیم.

امام‌جمعه بخش چندار در ادامه با اشاره به تمدید تحریم‌های غرب علیه ملت ایران، بیان کرد: ایستادگی در مقابل تحریم‌های ظالمانه غرب موجب دلسردی و یأس دشمنان می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به ناتوی فرهنگی و هجمه گسترده رسانه‌های فارسی‌ زبان برای تسخیر فکر و قلوب مردم، گفت: مگر چقدر فارسی زبان در دنیا وجود دارد که این همه شبکه فارسی زبان در حال اجرای برنامه‌های شوم استعمار هستند؟ آیا جز این است که می‌خواهد ملت ما را به دوران سیاه و ننگین استعمار برگردانند و دارایی‌های ملت ایران را تاراج کنند؟ یا انگلیس دلسوز ماست که شبکه بی بی سی را تأسیس کرده و روز به روز آن را گسترش می‌دهد؟.

وی در پایان به معضلات فرهنگی دیگری مانند جشن طلاق اشاره کرد و گفت: نه در فرهنگ اسلام چنین برنامه‌ای داریم و نه در فرهنگ ایران بلکه این برنامه متأثر از شبکه‌های ماهواره‌ایست که باید جلوی آن گرفته شود.

captcha