کد خبر: 1450292
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۸

اجرای طرح «مهر تحصیلی» ویژه دانش‌آموزان بی‌بضاعت گیلانی

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف گیلان از اجرای طرح «مهر تحصیلی» در آستانه بازگشایی مدارس با هدف تامین کمک هزینه تحصیلی برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت و محروم این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ولی عادلی، مدیرکل ‌اوقاف و امور خیریه استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از اجرای طرح «مهر تحصیلی» در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد و اظهار کرد: یکی از رسالت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه، نظارت و صیانت از نحوه اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین خیراندیش است و طرح «مهر تحصیلی» با هدف تامین کمک هزینه تحصیلی برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت و محروم برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این طرح افزود: هدف از این طرح اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین و با رویکرد شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی از آثار و برکات وقف و شناسایی افراد مستحق، مطابق نیت واقفین و بهره‌مند کردن آنان از اجرای نیات، ترویج فرهنگ کمک به دانش‌آموزان مستمند و ایجاد وقف جدید برای آن است.

مدیرکل اوقاف استان گیلان گفت: در استان گیلان 10 موقوفه مرتبط با کمک هزینه تحصیلی وجود دارد که این اقلام فرهنگی شامل خرید دفتر، بسته‌های هندسی، مداد رنگی، دفترچه یادداشت، مداد و خودکار را شامل می‌شود که در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام عادلی در پایان خواستار پرداخت اجاره بها توسط مستاجرین املاک موقوفات شد و تصریح کرد: با پرداخت به موقع این مبالغ می‌توان هرچه بهتر به اجرای موثر و امینانه نیات واقفین خیراندیش که اموال خود را در امور این چنین وقف کرده‌اند، پرداخت.

captcha