کد خبر: 1450396
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۷
مرعشی خبر داد:

فعالیت ۲۷ مطب و دو درمانگاه تخصصی ایرانیان در مدینه منوره

گروه سلامت: رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در بازدید از مراکز پزشکی ایران در مدینه منوره از فعالیت، ۲۷ مطب و دو درمانگاه تخصصی در مدینه منوره جهت ارائه خدمات رایگان به زائران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج،‌ سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در بازدید از مطب‌ها و درمانگاه‌های مدینه منوره از فعالیت ۷۳ پزشک، ۲۶ مطب و ۲ درمانگاه تخصصی در مدینه منوره خبر داد.

وی اعلام کرد: تمهیدات پیش بینی شده، مانند شناسنامه درمانی هتل‌ها و تعیین پزشک سرگروه برای هر مجموعه (هتل‌ها) جهت هماهنگی و برنامه‌ریزی ارائه خدمات ۲۴ ساعته در مطب‌ها کمک مؤثری در بهبود فعالیت و ارائه خدمات سلامتی به زائرین در مدینه منوره کرده است.

مرعشی افزود: در هر یک از هتل‌ها که چندین کاروان در آن مستقر هستند مطبی دایر و چندین پزشک در گردش، در آنها حضور دارند و به صورت ۲۴ ساعته خدمات خود را در مدت حضور حجاج در مدینه ارائه می‌دهند که تمام امکانات لازم را در این مطب‌ها تعبیه کرده‌ایم و داروهای مورد نیاز و کیف معاینات نیز در اختیار پزشکان قرار داده شده است.
وی با ابراز خرسندی از اینکه هیچ گزارشی مبنی بر وجود عفونت یا بیماری شایع در بین زائران ایرانی اعلام نشده است، گفت: تیم پزشکی اعزامی برای ارائه بهتر خدمات پزشکی به بیماران تلاش می‌کنند.

انجام ۴۰۰۰ ویزیت تخصصی و ۱۰۰ بازدید بهداشتی در مدینه منوره

عادل مقصودی معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت نیز در بازید از مطب‌ها و درمانگاه‌های مدینه منوره از انجام نزدیک به چهار هزار ویزیت تخصصی و انجام نزدیک به ۱۰۰ بازدید بهداشتی کارشناسان بهداشتی در هتل‌های مدینه منوره خبر داد.

وی با اشاره به این موضوع که نزدیک به ۷۰ درصد مراجعین را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: بیشتر مراجعات انجام شده به دلیل سرماخوردگی بوده است.

مقصودی ادامه داد: اقدامات و توصیه‌های بهداشتی و پیشگیرانه‌ای ارائه شده و در اختیار زائران قرار دارد که بیشتر آنها همان توصیه‌های مربوط در مورد رعایت بهداشت فردی است. همچنین در نزدیک به ۱۰۰ بازدید بهداشتی انجام شده کلیه امور بهداشتی در بحث مواد غذایی و اسکان زائرین و انبارهای مواد غذایی در هتل‌ها به طور روزانه بررسی شده است.

وی افزود: شناسایی و بررسی و کنترل اپیدمی‌ها توسط کار‌شناسان بهداشت و درمان، نظارت مستمر بر بهداشت مراکز پخت، آشپزخانه‏های متمرکز و کلر سنجی منابع آب هتل‏‌ها از فعالیت‌های دیگر کارشنانسان سلامت حج تمتع ۹۳ است.

آغاز انتقال نخستین گروه درمانی از جده و آمادگی کامل بیمارستان مکه

فاضل شیرخانی مدیر بیمارستان مدینه منوره نیز از اعزام نخستین گروه کادر درمانی از جده به سمت مکه مکرمه خبر داد.

وی افزود: با تلاش شبانه‌روزی گروه‌های درمانی بیمارستان مکه مکرمه هم اکنون آمادگی کامل در ارائه خدمات به زائرین مکه مکرمه را دارا است و بخش‌های مختلف بیمارستان با همه تجهیزات و امکانات خود و پزشکان در همۀ حوزه‌ها و تخصص‌ها حضور خواهند داشت.

شیرخانی با بیان اینکه به علت نزدیک‌بودن ایام حج به تابستان، گرمازدگی زائران یکی از مواردی است که مورد توجه قرار دارد، گفت: به زائران توصیه شده که اگر بیماری زمینه‌ای همچون فشارخون، دیابت یا بیماری قلبی دارند، اعمال خود را صبح‌ها تا قبل از ساعت ۱۰ انجام دهند و اعمال مستحبی را نیز به بعد از ساعت پنج عصر موکول کنند.

captcha