کد خبر: 1450445
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۱

توسعه فرهنگ دینی نیازمند الگوسازی رسانه‌ای است

گروه اجتماعی: امام‌ جمعه مهاباد گفت: توسعه فرهنگ دینی و مؤلفه‌های فرهنگ اسلامی در شرایط کنونی نیاز شدید به الگوسازی از طریق رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی دارد.

ماموستا عبدالقادر سهرابی، امام‌ جمعه مهاباد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به مؤلفه‌های توسعه فرهنگ دینی در جامعه، اظهار کرد: باید رسانه‌ها از جمله رسانه ملی با تولیدات فاخر معرف و ارائه‌دهنده الگوهای برتر در حوزه توسعه فرهنگ دینی باشد.

وی اضافه کرد: مسئولان زمانی در توسعه فرهنگ دینی در جامعه به ویژه میان نسل جوان و امروزی موفق می‌شوند که تمامی اقشار جامعه همسو و هم‌جهت با یکدیگر و در یک راستا حرکت کنند.

سهرابی افزود: نسل امروز برای اینکه بتواند در مقابل هجمه‌های فرهنگی غرب که از طریق کانال‌های مختلف به ذهن و افکارشان تزریق می‌شود ایستادگی کند، باید از بنیه اعتقادی محکمی برخوردار است و تقویت این بنیه از دوران کودکی باید از خانواده انجام شود.

وی ادامه داد: امروز دشمنان جهان اسلام به شیوه‌های مختلف از جمله راه‌اندازی شبکه‌های مختلف علیه مبانی اسلام و تجهیز گروه‌های انحرافی درصدد هستند که با جنگ نرم جوان امروز را از اعتقادات دینی خود جدا کرده و ارزش‌های انسانی را به پست‌ترین درجه خود سقوط دهند.

جامعه در احیای فرایض دینی پیرو سیره نبوی باشد

سهرابی با تأکید بر اهتمام جامعه در احیای فرایض دینی مانند امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه باید در احیای فرایض دینی پیرو و تابع سیره نبوی باشیم، گفت: برای احیای و حفظ ارزش‌های دینی در جامعه باید شیوه‌های عملمان متناسب با شرایط روز باشد تا مورد پذیرش جامعه قرار گیرد.

وی تمسک به آیات قرآن و سیره کلام وحی را بهترین وسیله برای مقابله با انحرافات اعتقادی و دینی عنوان کرد: اگر فرد با مضامین و مفاهیم والای قرآن آشنا باشد و در زندگی راهنمای خود قرار دهد بدون شک از بسیاری از آسیب‌ها و گزندهای اجتماعی، اعتقادی و فکری در امان می‌ماند.

سهرابی ادامه داد: آگاهی بخشیدن به نسل حاضر و هوشیار کردن آن‌ها از اهداف شوم دشمنان مؤثرترین ابزاری است که می‌توان برای جلوگیری از تحریف مبانی فرهنگ اصیل اسلامی از آن بهره‌مند شد.

امام‌ جمعه مهاباد اظهار کرد: لازمه عمق‌بخشی به باورهای دینی میان نسل جوان استفاده از ابزارهای جوان گرا و مخاطب پسند است و رسانه ملی می‌تواند با تقویت این بعد در برنامه‌های تولیدی خود اهرم مناسبی برای ترویج اندیشه‌های دینی و اسلامی در جامعه باشد.

captcha