کد خبر: 1450544
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲
با کسب رتبه‌های اول و سوم؛

مرکز آموزشی سمای اراک در جشنواره سراسری «طرح قدس» خوش درخشید

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مرکز آموزشی ـ فرهنگی سما اراک از درخشش شرکت‌کنندگان این مرکز در هفتمین جشنواره سراسری طرح قدس خبر داد.

عباس شیخان، رئیس مرکز آموزشی ـ فرهنگی سما اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی،  گفت: هفتمین جشنواره سراسری طرح قدس با حضور ممتازین قرآنی از 37 شهر کشور برگزار شد.

وی افزود: این جشنواره در سه سطح دانش‌آموزی، دانشجویی و کارکنان در چهار رشته مفاهیم، قرائت به روش ترتیل، تفسیر و حفظ و قرائت در شهریورماه جاری در مجتمع فرهنگی سازمان سما چالوس برگزار شد.

شیخان با اشاره به اینکه در این جشنواره، مرکز آموزشی - فرهنگی سمای اراک خوش درخشید، اظهارکرد: مهیار قاسمی در سطح دانش‌آموزی در رشته قرائت به روش ترتیل، به مقام اول کشوری دست پیدا کرد.

وی در ادامه سخنان خود در این زمینه اضافه کرد: طاهره مسافر در سطح دانشجویی در رشته قرائت به روش ترتیل مقام اول کشوری را از آن خود کرد.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه حسین سیدی در سطح دانش‌آموزی در رشته مفاهیم مقام سوم کشوری را به‌دست آورد، یادآور شد: احمد اسدی نیز در سطح  کارکنان در رشته قرائت به روش ترتیل مقام سوم کشوری را کسب کرد.

captcha