حجتالاسلام احمد علیپور مسئول اداره امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: تبلیغ در فضای مجازی نیازمند آگاهی و شناخت کافی از این عرصه است ضمن اینکه این فضا، پیشفرضهایی نیز دارد که اگر مد نظر گیرند، تأثیرگذاری گوینده را دو چندان میکند.
وی با اشاره به ضرورت توجه به استفاده بهینه از ظرفیت فضای سایبری گفت: تبیین و تشریح صحیح معارف دینی و قرآنی در فضای مجازی برای جلوگیری از شبهات و انحرافات نیازمند بهرهگیری متولیان این امر از فنون بلاغت و فصاحت کلام و گفتار است.
وی، پیشرفتهای روز افزون فناوری و تنوع وسایل ارتباط جمعی را شاخصه عصر حاضر عنوان و تصریح کرد: با توجه به پیشرفتهای موجود هر قشر و گروهی به واسطه نوع ارتباطات و تعاملات اجتماعی به ناچار در مسیر استفاده از این وسایل قرار می گیرد و همین امر فضای موجود را برای ورود به تبلیغ مجازی مناسب کرده است.
علیپور بیان کرد: اگر تبلیغ در فضای مجازی نباشد گروه تبلیغ در جهان امروزی نمیتواند تأثیر چندانی داشته باشد و اثربخشی فعالیتهای تبلیغی در گرو همگرایی و همراهی برنامهها با مؤلفههای امروزی است و در این مسیر تمام امت اسلامی وظیفه دارند و سهم نخبگان جامعه بیشتر از سایرین است.
وی نبود آشنایی به گفتمانهای فضای مجازی و کمبود امکانات سختافزاری را عمده دلیل عدم ورود طلاب به عرصه تبلیغ در فضای مجازی دانست و بیان کرد: همه طلاب در اصل موضوع ورود به عرصه تبلیغ مجازی اتفاق نظر داشته و بر نتایج آن اگر که صحیح و اصولی انجام شود خوشبین هستند و بدون شک نیازی به تغییر نگرش در این حوزه در میان حوزیان وجود ندارد.
مسئول اداره امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، یادآور شد: بیان ساده و روان مطالب دینی و تبیین آموزهها و مفاهیم دینی به مخاطبین را بلیغ بودن ادبیات دینی در فضای مجازی همچنین سخنرانی تعریف میکنند و اگر مضامین و معارف دینی به خوبی تبیین و تشریح شود، تاثیر بیشتری در شکلگیری گرایشهای مذهبی کاربران دارد.