کد خبر: 1451192
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۴
افتخاری بیان کرد:

قدردانی از برداشتن گام‌های موثر برای مهجوریت‌زدایی از نهج‌البلاغه

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس در اختتامیه مسابقات قرآن خانواده‌های کارکنان آجا گفت: خوشبختانه تشکل‌ها، گروه‌های مردمی و مسئولان در راستای مهجوریت‌زدایی از نهج‌البلاغه گام‌های مؤثری برداشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات قرآن بانوان شاغل و خانواده‌های کارکنان آجا که امروز، 26 شهریورماه در سالن همایش کوثر سازمان عقیدتی سیاسی آجا برگزار شد، به سخنرانی پرداخت و با اشاره به اینکه نشستن بر سفره الهی و بهره بردن از کلام وحی بر اثر لطف خداوند است، گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تصور اینکه خردسال، افراد مسن و حتی یک ایرانی بتواند به تلاوت قرآن بپردازد و قاری بین‌المللی بشود دور از ذهن بود و نایاب بود و حفط قرآن نیز متداول نبود مگر به صورت موردی.

رفع مهجوریت از نهج‌البلاغه در سال‌های اخیر

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: توجه به نهج‌البلاغه نیز در سال‌های اخیر مهجور بود و تلاش ما بر این بود تا واحد درسی به عنوان نهج‌البلاغه در دروس دانشگاه‌ها گنجانده شود که خوشبختانه تشکل‌ها و گروه‌های مردمی و مسئولان در راستای مهجوریت‌زدایی از نهج‌البلاغه گام‌های مؤثری برداشتند.

وی تصریح کرد: وقتی نگاهی به جهان اطراف می‌اندازیم می‌‌بینیم که روز به روز فتنه‌ها پیچیده‌تر می‌شود و دشمن شبانه‌روز برای ما برنامه‌ریزی می‌کند و برای ورود هجمه به کشور بودجه‌های کلان هزینه می‌کند.

رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری بر جنگ نرم و تهاجم فرهنگی، بیان کرد: برنامه‌های دشمن در زمینه‌های هجمه‌های فرهنگی ثابت نیست بلکه مادام چهره عوض می‌کند و حال آنکه محتوا و اصل یکی است به نحوی که انسان نتواند اقدامات دشمن را به آسانی شناسایی کند.

افتخاری اظهار کرد: در دوران دفاع‌ مقدس، دشمن روبروی پیروزمردان عرصه هشت سال جهاد و دفاع از این مرز و بوم بود و نقشه‌های آنان با تدبیر رزمنده‌ها قابل تشخیص و مقابله بوده اما امروز جنگ، جنگ نرم است، الان ما جهاد اکبر را پیش‌رو داریم که کاری سخت‌تر، پیچیده‌تر و مهم‌تر است واین جنگی است که به صورت جنگ نرم صورت می‌گیرد همانطور که مقام معظم رهبری از سال‌ها قبل آن را فرمودند ولی آنطور که باید به آن توجه نشد.

مقابله با جنگ نرم نیازمند بسیج عمومی و جذب توان مردم است

وی اظهار کرد: مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی با بسیج عمومی، جذب توان مردم و برنامه‌ریزی منظم و مرتب برای مقابله با آن حل می‌شود و برپا کردن برنامه‌هایی چون اینگونه مسابقات یکی از گام‌های مؤثر در جهت نشان دادن توان قرآنی اقشار مختلف مردم در مقابله با تهاجم فرهنگی است.

افتخاری ادامه داد: راه مقابله با این جنگ نرم و تهاجم فرهنگی چیزی جز ورود از زاویه قرآن کریم، انس با قرآن، آشنایی با کلام وحی و برنامه ریزی برروی آموزه‌های قرآنی نیست.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس گفت: همانطور که در آیه 204 سوره بقره آمده است «مِنَ النَّاسِ مَن یُعْجِبُکَ قَوْلُهُ فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَیُشْهِدُ اللّهَ عَلَى مَا فِی قَلْبِهِ وَهُوَ أَلَدُّ الْخِصَامِ» برخی افرادی هستند که حرف‌های قشنگی می‌زنند و بعد هم با قسم و سوگند اعتقاد مقابل را جذب می‌کنند «وَیُشْهِدُ اللّهَ عَلَى مَا فِی قَلْبِهِ»، که امروزه آن را در قالب کنوانسیون‌ها چون حقوق کودک، زنان، کنوانسیون‌های دیگری که وجود دارد یا تلاش برای رفع خشونت علیه زنان و برنامه‌هایی از این دست که با نام‌های زیبا، عده‌ای را دور خود سرگرم می‌کنند اما اگر مداخله نظامی‌ کنند و هر چقدر به اسم دموکراسی وارد کشورها شوند، مشکلی ندارد و دشمن آمده به اسم اینها داره کار می‌کند به اسم کوبیدن داعش و تکفیری که تربیت شده خودشان هستند، مداخله نظامی در کشورهای دیگر می‌کنند و بدون هیچ اجازه‌ای ورود به کشورها پیدا می‌کنند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: این الفاط به ویژه در دفاع از بانوان، کودکان و در حمایت از جوانان خیلی قشنگ است. اما اینجا سهم آقایان کجاست؟ معلوم نیست، سهم افرادی که سر آنها بریده می‌شود، چیست؟ یا به عنوان جهاد نکاح تمام هویت آنها مدفون می‌شود که قرآن در سوره تکویر آیه 8و 9می‌فرماید« وَإِذَا الْمَوْؤُودَةُ سُئِلَتْ، بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ» این در حقیقت دفن عفت، کرامت و هویت یک مسلمان و این وضعیت خیلی سخت‌تر از دفن دختران در دوران جاهلیت است.

ضرورت شناسایی هجمه‌های دشمنان

وی عنوان کرد: مهم این است که برنامه‌های آنها را بشناسیم « وَإِذَا تَوَلَّى سَعَى فِی الأَرْضِ» و هنگامی که قدرت به دستان آنها می‌رسد آنها تلاش می‌کنند «لِیُفْسِدَ فِیِهَا وَیُهْلِکَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ» تلاش آنها برای ایجاد فساد و از بین بردن منابع غذایی معیشتی و از بین بردن نسل‌ها است.

افتخاری تصریح کرد: ما باید با آشنایی با قرآن کریم نقشه‌ها و راه‌های نفوذ دشمن را بشناسیم و مهم‌تر از اینکه مقابله با دشمن را بشناسیم. اگر هم بخواهیم کاری انجام دهیم، تنهایی نمی‌‌توانیم به جایی برسیم بلکه ممکن است حتی گاهی تحت تأثیر تبلیغات آنان قرار بگیریم.

وی اظهار کرد: دشمن ساکت ننشسته‌ است بلکه از هر دری وارد شده است چنانکه با راه‌اندازی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان که طی برنامه‌ریزی‌ها و ساخت و تولید برنامه‌های متناسب با ذائقه مخاطب  سعی در فاصله انداختن بین فرزندان و والدین، همسران و افزایش طلاق و سست کردن بنیان خانواده و به انحراف کشاندن جوانان دارند.

این نماینده مجلس افزود: بنا به فرمایش حضرت علی(ع) ما تا هنگامی که مأنوس با قرآن هستیم، خوفی از حملات دشمن نداریم، فقط نباید بنشینیم تا دشمن بر ما تهاجم کند بلکه ما باید به آنها هجمه وارد کنیم و به ویژه زنان، مسئولیتشان در این زمینه بیشتر و سنگین‌تر است تا بستر لازم را برای آرامش، سلامت، عفت، پاکدامنی و انس با قرآن کریم فراهم کنند.

ضرورت برنامه‌ریزی پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) برای مقابله با تهاجم فرهنگی

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس تأکید کرد: کسانی که پیرو مکتب اهل‌بیت(ع) هستند باید برای مقابله با تهاجم فرهنگی برنامه‌ریزی کنند.

افتخاری تأکید کرد: ما باید از شبکه‌های مجازی برای انتقال مفاهیم قرآنی استفاده کنیم و تدبر در قرآن انجام دهیم و موج ایجاد شده توسط دشمن را مدیریت کنیم.

وی افزود: دشمن هرکاری می‌خواهد انجام دهد اگر ما با ولایت‌فقیه باشیم و فرمان معظم له را به گوش جان بسپاریم و روی فرمایش ایشان بر روی سبک زندگی و تربیت 10 میلیون حافظ قرآن تلاش کنیم و سعی در قرآنی کردن جامعه و سبک زندگی داشته باشیم.

این نماینده مجلس عنوان کرد: آن هنگام که پشتوانه محکمی چون قرآن داشته باشیم ما اصلا از دشمن و تهاجم فرهنگی نگران نیستیم؛ هم دشمن‌شناس می‌شویم و هم راه مقابله با آن را یاد می‌گیریم و این دشمن است که باید نگران باشد و به خاطر همین است که دشمن اقدام  به اسلام‌هراسی، قرآن‌سوزی، خراب کردن مساجد و متهم کردن شیعه به هر نحوی می‌کند.

captcha