اسماعیل خیری، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: : احساس نیاز به قرآن در بین مردم کمرنگ شده و تا مردم نسبت به چیزی احساس نیاز نکنند به سمت آن نمیروند.
وی ادامه داد: معمولا بحث موسیقی و اجرای نمایشنامه و تئاتر و غیره چون بهروز و ظهورشان در بیرون بیشتر است جوانان بیشتر به آن سمت گرایش مییابند اما نیاز به قرآن را مردم و مسئولان باید با همکاری با هم سعی کنند در وجود خود و اقشار جوان جامعه بهوجود آورند.
خیری تأکید کرد: اساسیترین نیاز انسان نیاز به هدایت است زیرا ما در نمازهایمان حداقل روزانه 10 مرتبه از خدا میخواهیم که ما را به راه راست هدایت کند و قرآن نیز کتاب هدایت است پس ما به رهنمودهای قرآن نیاز داریم ولی متوجه این نیاز نیستیم.
وی با اشاره به اینکه اگر افراد متوجه اهمیت مسئله بودند از محافل و مجالس قرآنی با آغوشی باز و اشتیاقی تمام استقبال میکردند، افزود: غفلت از قرآن یکی از اصلیترین عامل عدم استقبال چشمگیر از مجالس و محافل قرآنی است البته برخی از مسایل اجتماعی نیز در کمرنگ شدن استقبال از جلسات قرآنی تأثیرگذار است که باید ریشهیابی شود.
خیری در ادامه سخنان خود بیان کرد: حل این مشکل کار فردی نیست، چون کار فرهنگی است باید مردم و مسئولان با همکاری با هم این مسئله را حل کنند و متوجه باشند که کار فرهنگی نیاز به صبر و حوصله دارد تا نتیجه دهد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی اظهار کرد: مردم باید دست به دست هم دهند تا فرهنگ قرآنی را آنگونه که نیاز است در جامعه ترویج دهند و این با توجه دادن مردم به میزان نیازشان به این کتاب آسمانی و برنامه جاوید زندگانی امکانپذیر است.