کد خبر: 1452148
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷

هشت سال دفاع، تثبیت انقلاب و نظام را به‌دنبال داشت

گروه اجتماعی: امام جمعه طبس با اشاره به اینکه هشت سال دفاع، تثبیت انقلاب و نظام را به‌دنبال داشت، گفت: با وجود اینکه هشت سال جنگ علیه ایران طول کشید، یک وجب از خاک ایران به تصرف دشمن درنیامد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام سیدابراهیم مهاجریان، امام جمعه طبس امروز، 30 شهریورماه در دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی، رده‌های مقاومت بسیج و مسئولان شهرستان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: همان‌طور که انقلاب یک رخداد بی‌سابقه در دنیا بود دفاع مقدس نیز از حوادث بی‌نظیر بود که در طول این هشت سال یک وجب از خاک ایران اسلامی به تصرف دشمن در نیامد.



وی با اشاره به اینکه رهبری جامعه باید الهی باشد، اظهار کرد: تبعیت از رهبری جامعه اسلامی از جمله مهمترین عوامل پیروزی در جنگ و انقلاب است.



امام جمعه طبس با بیان اینکه امروزه دشمن با جنگ نرم به مبارزه با ما برخواسته است و مسائل فرهنگی از مهمترین دغدغه‌های رهبری معظم انقلاب است، بیان کرد: امنیت و آسایشی که در کشور برقرار است مرهون هشت سال دفاع مقدس است و اهمیت این دوران از انقلاب نیز بالاتر است چراکه باعث تثبیت نظام و انقلاب شد.

captcha