کد خبر: 1452791
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸

افتتاح نمایشگاه عکس «دفاع مقدس» در دانشگاه فرهنگ و هنر اراک

گروه اجتماعی: نمایشگاه عکس و تصویر به‌مناسبت نکوداشت هفته دفاع مقدس و با محوریت این موضوع در مرکز آموزشی فرهنگ و هنر اراک برپا شد.

سید مهدی فراهانی، مسئول فرهنگی دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با گرامیداشت نام و خاطره شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، گفت: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و کوتاه شدن دست استکبار از ایران اسلامی، غربی‌ها و دشمنان اسلام و انقلاب با هم متحد شده و با تحمیل جنگی هشت ساله به دنبال انتقام‌گیری از ملت ایران بودند.

وی اضافه کرد: دشمن با راه‌اندازی جنگ نابرابر قصد ایجاد تزلزل در روحیه جوانان و نوجوانان این مرز و بوم را داشت که با واکنش شدید ملت فهیم ایران و رهبری عالمانه و شجاعانه امام(ره) با شکست و ناکامی مواجه شد.

فراهانی افزود: امروز دانشجویان پیرو خط امام(ره) و شهدا در تمامی مراحل زندگی از حرکت در مسیر شهدای معزز انقلاب خسته نشده و این مهم را با حضور در میادین بین‌المللی و کسب موفقیت‌های متعدد به نمایش گذاردند.

وی برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های مربوط به دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را بهترین راه برای حفظ دستاوردها و ارزش‌های این حماسه و معرفی این ارزش‌ها به نسل‌های جدید عنوان کرد.

فراهانی با بیان این مطلب که جوانان امروز با حرکت در مسیر شهدا نه‌تنها جوانان جوامع اسلامی بلکه سایر جوامع را تحت تأثیر قرار می‌دهند، افزود: حضور پرقدرت جوانان ایران در میادین علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، پزشکی، ورزشی و ... حاکی از عزم راسخ جوانان ایرانی و برخورداری از تعهد و اعتقادی بی‌حد و حصر است.

وی در ادامه به برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس ویژه این دانشگاه اشاره کرد و گفت: فضاسازی مناسب ویژه این ایام، برپایی نمایشگاه عکس و تصاویر مربوط به دفاع مقدس در مرکز دانشگاهی فرهنگ و هنر اراک از جمله برنامه‌های این ایام است.

فراهانی با بیان اینکه به‌منظور تجدید میثاق با شهدای معزز کارکنان این مرکز دانشگاهی در گلزار شهدای روستای هزاوه حضور پیدا می‌کنند، گفت: بی‌شک با استفاده از تمامی توان و ظرفیت موجود خواهیم توانست از آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدای معزز پاسداری کنیم.

وی بازدید و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد و گفت: برپایی ایستگاه صلواتی، پخش سرودهای مرتبط با دفاع مقدس و اجرای جشن‌های مناسب با این ایام از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس است.

مسئول فرهنگی دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان مرکزی در پایان گرامیداشت هفته دفاع مقدس را پاسداشت مجاهدت و جان‌فشانی دلیرمردانی دانست که عاشقانه و عارفانه به ندای بنیانگذار انقلاب اسلامی لبیک گفتند و در راه پاسداری و صیانت از هویت و فرهنگ ناب و متعالی جامعه اسلامی از جان و مال خویش گذشتند.

captcha