اسماعیل سفری، کارشناس علوم فرق و مذاهب تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآنی(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی باعث تقویت تفکر تقریب مذاهب و همگرایی و گسترش فضای گفتگو و تعامل بین روحانیون و علمای مذاهب اسلامی میشود.
وی بیان کرد: از جمله فعالیتهایی که از طریق واحد فرق و مذاهب اداره تبلیغات اسلامی در راستای تقریب مذاهب در استان صورت میگیرد برگزاری کارگاههای آموزشی آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی ویژه معلمان دینی و قرآنی، مربیان پرورشی، اساتید دانشگاه و روحانیان است که ثمرات زیادی را در پی داشته است.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاههای آموزشی جریانشناسی نحلههای انحرافی، برگزاری سلسله نشستهای تخصصی عرفان اسلامی، نشستهای مشترک علمای شیعه و سنی، حمایت از فعالان فرهنگی و نخبگان دینی اهل سنت و چهرههای تقریبی، برگزاری کارگاههای آموزشی تربیت مربی نحلههای انحرافی و مراسم ویژه هفته وحدت، از جمله فعالیتهای صورت گرفته است.
سفری بیان کرد: کسانی که در زمینه تقریب مذاهب فعالیت میکنند اساتید برجسته دانشگاهی، معلمان دینی و قرآن، روحانیان شیعه و سنی، فعالان فرهنگی ویژه چهرههای تقریبی اهل سنت و نخبگان دینی هستند.
وی افزود: اجرای فعالیت هایی که عنوان شد نتایجی مانند ارائه و معرفی عرفان ناب قرآنی به منظور پاسخگویی به نیاز معنوی نسل جوان، کادر سازی فرهنگی از افراد بومی، ارتقا توانمندی مخاطبان در پاسخگویی به شبهات، معرفی و نشر فرهنگ اهلبیت(ع) در میان جوانان و ارتقا توانمندی مخاطبین در مورد پاسخگویی در مورد نحلههای انحرافی داشته است.
کارشناس علوم فرق و مذاهب تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: ایجاد تعامل و ارتباط بین علمای روحانیون مذاهب اسلامی، رفع زمینههای اختلافی در دیدگاههای پیروان مذاهب اسلامی، احیای ارزشها و اعتقادات مشترک بین پیروان مذاهب اسلامی، توسعه و گسترش فضای گفتوگو و تعامل بین روحانیون و علمای مذاهب اسلامی و تقویت تفکر تقریب مذاهب و همگرایی بین روحانیان و علمای مذاهب اسلامی، از دیگر نتایج فعالیتهای صورت گرفته در این زمینه است.