کد خبر: 1453228
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۶
امروز صورت گرفت؛

حضور ۱۳۰ نونهال مدارس قرآن مؤسسه امیرالمومنین(ع) کاشان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: امروز ۱۳۰ نونهال در شعب آمادگی و پیش دبستانی مدارس قرآن مؤسسه امیرالمومنین(ع) کاشان فعالیت قرآنی خود را آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس قرآنی مؤسسه امیرالمومنین(ع) کاشان استقبال از 130 نونهال 4 تا 6 ساله امروز، اول مهر در شعب آمادگی و پیش‌دبستان «جنت» از مدارس قرآنی این مؤسسه برگزار شد.

از هشت سال گذشته تا به امروز بیش از 600 شکوفه قرآنی فرصت  ثبت نام، حضور و استفاده از دوره‌های آموزشی قرآن و عترت این مؤسسه را بدست آورده‌اند.

گفتنی است فعالیت مدارس قرآن این مؤسسه از سال 86 آغاز شده و دوره‌های آمادگی و پیش دبستانی زیر نظر اداره کل آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند.

بنابر این گزارش امسال 130 نونهال و در قالب 8 کلاس کار خود را در این مؤسسه آغاز و تا پایان اردیبهشت‌ماه سال آینده به فعالیت قرآنی خواهند پرداخت.

captcha