کد خبر: 1453851
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
وزیر کشور:

مقام معظم رهبری، محور اسلام حقیقی در جمهوری اسلامی ایران هستند

گروه سیاسی: عبدالرضا رحمانی‌فضلی با بیان اینکه اسلام ما اسلام صلح،‌ مردم‌سالاری و احترام به رای مردم است، گفت: دنیا امروزه در حال مقایسه این دو اسلام است و رهبر معظم انقلاب، محور اسلام حقیقی ایران هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خوزستان، عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور شامگاه گذشته، دو مهر در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان خوزستان که در بیت آیت‌الله موسوی جزایری انجام شد، با بیان اینکه ایران با دستان خالی از سلاح و تنها با توکل به خداوند مقابل دشمنان جنگ تحمیلی ایستادگی کرد، افزود: مقام معظم رهبری در این خصوص فرموده‌اند همه هزینه‌هایی که ما برای عظمتی که برای انقلاب صورت گرفت و بهره‌ای که اسلام از خون شهیدان برد، بسیار ناچیز است.

وی با بیان اینکه خط سیر اسلام و عدالت‌طلبی سراسر منطقه را فرا گرفته و همه اتفاقات منطقه برگرفته از انقلاب اسلامی بوده است، گفت: جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی که در آن همه دنیا علیه یک کشور به پا خاسته بودند، برکات فراوانی برای مردم و نظام جمهوری اسلامی داشته است.

رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به شرایط و اوضاع آشوب‌گونه منطقه، عنوان کرد: ابتدا باید توجه داشته باشیم که ما دقیقا کجای تاریخ ایستاده‌ایم و اکنون چه اتفاقی در حال رخ دادن است و برای آینده چه برنامه‌ریزی داریم. امروزه همه دنیا از یک حالت به هم ریختگی سیاسی برخوردار است.

وی ادامه داد: نزاع روسیه و آمریکا برای کسب قدرت منطقه، رقابت چین با آمریکا و اروپا در منازعات اقتصادی نشان‌دهنده یک حالت ناآرامی است که امروزه بر جهان حاکم است که این ناآرامی‌ها در آینده پیش روی تعیین سرنوشت خواهند کرد.

وزیر کشور با بررسی اجمالی صد سال اخیر گفت: در جنگ جهانی اول با فروپاشی دولت عثمانی، نقشه جغرافیایی منطقه به هم خورد. پس از جنگ جهانی دوم نیز دنیا به دو قطب بزرگ که همان بلوک غرب و بلوک شرق است تبدیل شد و مرزها در همه دنیا تغییر کرد و مورد سومی که در صد سال اخیر اتفاق افتاد فروپاشی شوروی بود که این موضوع آمریکا را بسیار خوشحال کرد. فروپاشی شوروی تحول بزرگی در منطقه ایجاد کرد که رخدادها و منازعات سیاسی کشورها همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به الگوی اسلامی کشور ایران برای دنیا تصریح کرد: تاکنون دنیا نتوانسته است آن شکل نهایی قدرت را پیدا کند و مانند آتشفشان در حال جوشش و تغییر است. در اروپا و آمریکا مردم با تنش‌های بسیار سنگینی مواجه هستند و این تنش‌ها نشان از این است که کشورها در وضعیت ناآرامی به سر می‌برند.

رحمانی فضلی با تصریح اینکه ایران تاثیرگذاری درجه یک را در منطقه دارد، افزود: به زعم بسیاری از کارشناسان هیچ حادثه‌ای در جنوب غربی آسیا بدون ایران قابل حل و برطرف شدن نیست و نخواهد بود.

وی  با اشاره به پدیده نوظهور دولت اسلامی با نام داعش گفت: عملیات‌ها و فاجعه‌ای که در سوریه و عراق در حال رخ دادن است، حاصل تحولات منطقه است و این موضوع را یادآور می‌شود که هر دولتی بتواند این تحولات را حل کند، می‌تواند قدرت حاکمیت در منطقه را داشته باشد.

وزیر کشور با اشاره به اوضاع تحولات سوریه و اعلام این موضوع که قدرت در سوریه باید توسط مردم تعیین شود و این خواسته خود مردم است، اظهار کرد: در کنار آن، آنچه که امروزه در کشور همسایه خود، عراق شاهد آن هستیم وضعیت ناامن سیاسی است که در پی آن عراق دچار خسارت‌های فراوانی شده است. اما در ادامه با دخالت به موقع مرجعیت از این خسارت‌ها کاسته شد و ملت عراق برای از بین بردن این پدیده شوم بسیج شدند و ایران اسلامی به آنها کمک کرد و پس از کمک ما به عراق، ورق برگشت.

رحمانی فضلی با اشاره به صحبتهای رئیس جمهور ایران مبنی بر اینکه عتبات عالیات خط قرمز ما خواهد بود و در صورت تعرض به آنها بدون هیچ فکر قبلی وارد عمل می‌شویم، گفت: ‌ایران با عزمی راسخ مقابل دشمنان هر تعداد که باشند خواهد ایستاد و این ایستادگی تا ابد ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه با توجه به نشست سازمان ملل تصریح کرد: ‌امروز با ورود رئیس جمهور به سازمان ملل تحریم بانک مرکزی ایران برداشته شد و در کنار این بسیاری از روسای کشورها خواستار دیدار و ملاقات با ریاست جمهوری ما شدند. ‌این وقایع نشان می‌دهد که کشورهای زورگو مجبور هستند خواسته‌های ما را قبول کنند.

وزیر کشور با تصریح اینکه تحریم‌هایی که علیه ما صورت گرفت، بسیار دشوارتر از تحریمها علیه عراق بود، عنوان کرد: با توجه به این موضوع باز هم مردم ایران مقاومت کردند و ایستادگی آنها منجر به این شد که امروز تحریم‌ها شکسته شد. امروزه ما معاملات کلان با کشورها انجام می‌دهیم و صادرات نفت به کشورهای همسایه و سراسر دنیا در حال انجام است و پول ایران در حال بازگشت به ارزش قبلی خود است.

وی افزود:‌ همه پیروزی‌‌هایی که در چند سال اخیر نصیب ما شد همه مرهون هدایت و پرچم‌داری مقام معظم رهبری بوده است. در آینده بسیار نزدیک برای فرزندانمان مشخص خواهد شد که ‌هر کدام از فرمایشات و دستورات رهبری چه ابعاد مختلف و گسترده‌ای داشته است.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه دولت‌های کشورهای غربی حرکت‌های داعش و القاعده و این گونه مسایل را برای نابودی اسلام به راه انداخته‌اند، ادامه داد:‌ اسلام ما اسلام صلح،‌ مردم سالاری و احترام به رای مردم است و دنیا امروزه در حال مقایسه این دو اسلام است و محور اسلام حقیقی ایران، رهبر انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه امنیتی که امروز در جامعه وجود دارد باید با رضایت مردم صورت گیرد، اظهار کرد:‌ امنیت را از مردم داریم چون مردم در صحنه هستند و با ما همراهند. امروزه بیکاری، گرانی و رکود اقتصادی وجود دارد اما این مردم پای اعتقادات و فرمایشات مقام معظم رهبری خود هستند. همه مسئولان و دست اندرکاران دولت باید به مردم احترام بگذارند و دولت و مجلس باید برای رفاه مردم بیش از پیش تلاش کند.

وزیر کشور در پایان گفت: ‌استان خوزستان باید تبدیل به الگوی پاکی از اعتیاد در کل کشور شود و ما فرصت دو ساله‌ای به این استان برای کسب این هدف دادیم. اعتیاد در حقیقت خانمانسوز است و باید هر چه سریعتر در سراسر کشور از آن جلوگیری کنیم.

آیت‌الله سیدمحمدموسوی‌جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، در ادامه این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جواد(ع) به اشاره‌ اجمالی به زندگانی آن امام همام پرداخت و گفت: جوان‌ترین امامی که نزد شیعیان وجود دارد ایشان هستند که با شهادت پدر بزرگوارشان حضرت امام رضا(ع) در سن 9 سالگی به درجه امامت نائل شدند.

وی با بیان اینکه در حدیثی از ایشان آمده است که بیعت حضرت امام علی(ع) با پیامبر در سن 9 سالگی ایشان بوده است و امام جواد(ع) در سن 9 سالگی به امامت رسیده است، افزود: امام جواد(ع) در ادامه این حدیث می‌فرماید:«کسی که به دنبال حق است اهمیت به کمی سن شخص نمی‌گذارد.»

captcha