شهرام کرمی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) گفت: برگزاری جشنواره «تئاتر مقاومت» به شکل سالانه و مستمر با انجام طرحهای پژوهشی در زمینه دفاع مقدس به شکل توأمان منافاتی ندارد و باید این دو به موازات هم به پیش روند.
وی گفت: با وجود همه سرمایهگذاریهای انجام شده در زمینه تئاتر مقاومت اما همچنان این حماسه در جامعه و حتی در لایههای فرهنگی و هنری نهادینه نشده است و همچنان درمرحله آزمون و خطا هستیم لذا هم نیاز به کار اجرایی و هم کار پژوهشی و مطالعاتی داریم.
کرمی ادامه داد: حتی به شکل مناسبتی هم فعالیت و تولیدات در زمینه تئاتر مقاومت کمرنگ است، امسال و در هفته دفاع مقدس تولیدات تئاتر مقاومت برای اجرای صحنه به حداقل رسیده و برنامه مشخص و هماهنگی در این زمینه وجود ندارد، توجیه این مسئله هم این است که یک سال را به پژوهش در این باره اختصاص دهیم.
این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای کار پژوهشی نیاز به مصالح و موادی است که به عنوان یک پیشفرض باید مطرح شود، با وجود آسیبشناسی در زمینه این ژانر تئاتری، هنوز مواردی را که بشود بر روی آنها کار پژوهشی انجام داد، معلوم و مشخص نیست و به شکل مطلوبی استخراج نشده است.
کرمی در ادامه گفت: به دست آوردن مصالح به منظور تبادلات علمی و کارشناسی در مورد هر زمینهای و از جمله تئاتر دفاع مقدس نیازمند کار اجرایی است، تا زمانی که محصولی تولید نشود، ضعف و قوتهای چرخه تولید به دست نیاید، عملاً چیزی به نام پژوهش رخ نخواهد داد.
کارگردان تئاتر دفاع مقدسی «پوتینهای عموبابا» در پایان گفت: نتیجه اینکه به متولیان تئاتر دفاع مقدس توصیه میشود که به فکر فعالیتهای مستمر و فراگیر در حوزه تئاتر مقاومت باشند، این تئاتر نیاز به مشارکت همه نهادهای فرهنگی و انقلابی دارد که باید وارد میدان شده و تولیدات تئاتر دفاع مقدس را از شکل مقطعی خارج کرد.