کد خبر: 1454778
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴

لزوم جذب مشارکت‌های مردمی و تقویت نقش آنها در بازسازی بقاع متبرکه

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف طبس با تأکید بر جذب مشارکت‌های مردمی و تقویت نقش آنها در بازسازی بقاع متبرکه گفت: بقاع محل آرامش، نیایش و دعا هستند و مردم به‌دلیل تعلقات معنوی ترجیح می‌دهند اوقات فراغت خود را در اماکن مقدس بگذرانند.


حجت‌الاسلام محمد الهی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طبس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، با بیان  اینکه در شهریور امسال قافله بشرویه برای ادای احترام به ساحت مقدس امامزاده حسین‎بن موسی‎الکاظم(ع) در طبس حضور یافتند، گفت: سفر آنها به‌مدت یک هفته طول کشید و در راستای این امر بیش‌ از 95 میلیون ریال از کاروان زیارتی بشرویه به امامزاده موسی الکاظم(ع) طبس جمع‌آوری شد.



وی با تقدیر از مشارکت مطلوب مردم شهرستان بشرویه در اجرای طرح مودت اظهار کرد: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک شاهد آبادی بیش از پیش بقعه امامزادگان شهرستان باشیم.



رئیس اداره اوقاف طبس با بیان اینکه مردم بشرویه با توجه به کرامات امامزاده همه ساله به این شهر سفر می‎کنند، گفت: طرح مودت نیز دراین قافله برگزار شد لذا علاوه بر 9 میلیون و 500 هزار تومان وجه نقد، شش قطعه انگشتر، دو پلاک طلا و یک النگوی طلا به امامزاده اهدا کردند.



در جهت گرایش جوانان به مسائل دینی از طریق اماکن مذهبی گام برداریم



الهی در ادامه با اشاره به هجمه‌ فرهنگی و توطئه‌های دشمنان برای مقابله با مبانی اعتقادی و دینی افزود: امروز دشمن از طریق جنگ نرم وارد عرصه‌ مبارزه با ارزش‌های دینی و اسلامی شده است، بنابراین با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بقاع متبرکه به قطب فرهنگی تبدیل شود باید در جهت گرایش جوانان به مسائل دینی از طریق اماکن مذهبی و متبرکه گام برداریم.



وی با بیان اینکه از طرف یکی از خیران بشرویه زمینی به مساحت 200 متر مربع در این شهرستان به امامزاده اهدا  شده است، بیان کرد: ارزش این زمین اهدایی 10 میلیون تومان برآورد شده که در صورت نیاز هیئت امنا‌ فروخته شده و صرف امورات عمرانی امامزاده شود.



رئیس اداره اوقاف طبس الگو گرفتن از سبک زندگی خاندان رسول خدا و تزکیه نفس را از اهداف زیارات امامزادگان خواند و بیان کرد: شناخت بیشتر از سبک زندگی اهل بیت(ع) با الگو قرار دادن آنها در راستای رسیدن به سعادت و کمال بیشتر مهم‌ترین هدفی است که باید مؤمنان در زیارت ائمه اطهار(ع) و شهدا مورد نظر قرار دهند.



الهی مهم‌ترین خصیصه اولیای خدا را عدم وابستگی به دنیا دانست و بیان کرد: این بزرگواران از سلامت نفس و روح برخوردار بودند لذا هیچ‌گاه به دنیا و وسایل آن دلبسته نشدند.



وی با بیان اینکه اولیای خدا از سلامت نفس و روح برخوردار بودند لذا هیچ‌گاه به دنیا و وسایل آن دلبسته نشدند، افزود: حرکت مراکز فرهنگی در بقاع متبرکه باید به سمتی باشد که زائران امامزادگان با شناخت بیشتر از سبک زندگی اهل بیت(ع) در مسیر قله بلند معنویت گام بردارند.



رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طبس تبلیغ و ترویج فرهنگ در جامعه را از جمله وظایف مسئولان بقاع متبرکه دانست و ادامه داد: بقاع محل آرامش، نیایش و دعا هستند و مردم به‌دلیل تعلقات معنوی ترجیح می‌دهند اوقات فراغت خود را در اماکن مقدس بگذرانند.



الهی با بیان اینکه اوقاف طبس به تعهدات خود در زمینه تربیت حافظان قرآنی به نحو مطلوبی عمل کرده است، بیان کرد: خوشبختانه بیشتر افرادی که در طرح کلاس‌های حفظ قرآن کریم حضور دارند نوجوانان هستند.



اجرای طرح مودت و بازسازی آستان امامزادگان موجب جذب گردشگران مذهبی می‌شود



وی با بیان اینکه طرح مودت با هدف بازسازی آستان امامزادگان در شهرستان اجرایی می‌شود، اظهار کرد: عمران و آبادی آستان امامزادگان و توسعه این مکان‌های مقدس از دیگر اهداف اجرای طرح مودت است.



رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طبس تبدیل بقاع به قطب فرهنگی و توسعه اماکن مذهبی را نیز از دیگر اهداف اوقاف در اجرای طرح مودت اعلام کرد و گفت: جذب مشارکت‌های مردمی و تقویت نقش آنها در بازسازی بقاع از دیگر اهداف اجرای طرح مودت است.



الهی با اشاره به اینکه اجرای طرح مودت و بازسازی آستان امامزادگان موجب جذب گردشگران مذهبی می‌شود، بیان کرد: خوشبختانه به علت اعتقادات مذهبی مردم شهرستان طبس و اهمیتی که این امامزاده دارد مشارکت مردم شهرستان در اجرای طرح مودت مطلوب است.

captcha