به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، شیخ محمد عمران در نیمه ماه اکتبر سال 1944(1323 هجری شمسی) در شهر طهطا استان سوهاج مصر به دنیا آمد. وی در یک سالگی چشمان خود را از دست داد.
عمران قرآن را در سن 10 سالگی و در نزد شیخ عبدالرحیم المصری حفظ کرد و تجوید را نزد یکی از علمای قرائات به نام شیخ محمود خباز آموخت.
عمران در سال 1955 در سن 11 سالگی به قاهره نقل مکان کرد و در آن شهر با شمار زیادی از قاریان و منشدان چون شیخ محمد موسی آشنا شد و اصول قرائات، انشاد، علم نغمات و مقامات موسیقایی و فن انشاد را توسط آنان فرا گرفت. وی یکی از رهروان شیوه انشاد دینی شیخ علی محمود به شمار میآید.
تلاوت سوره انبیاء، آیات 112 - 83 با صدای محمد عمران
لازم بذکر است، براساس درخواستهای مخاطبان از تنها خبرگزاری تخصصی قرآن جهان اسلام و به منظور انس عموم مردم با قرآن کریم، برآن شدیم تا مجموعهای از فایلهای صوتی از شاهکارهای قراء مصری را با همکاری رادیو قرآن در اختیار علاقهمندان قرار دهیم.
تا پایان سال جاری سه روز در هفته روزهای یکشنبه، سهشنبه، جمعه ساعت 10 صبح یک فایل از تلاوت قراء برتر جهان اسلام بر روی خروجی خبرگزاری قرار میگیرد.