کد خبر: 1455995
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۹
محمد بابایی:

مرحله دوم تکمیلی ابزار همراه قرآن دانش‌آموزی پایان یافت

گروه فضای مجازی: مدیر اجرایی و ارتباطات مرکز طبع و نشر قرآن از تهیه نرم‌افزار و لوح فشرده این قرآن پس از انجام مراحل کدنویسی شرح آیات، ترجمه و کلمات قرآن دانش‌آموزی یاد کرد و افزود: پنج اقدام بزرگ در راستای تکمیل این مصحف شریف انجام شده است.

محمد بابایی، مدیر اجرایی و ارتباطات مرکز طبع و نشر قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از آماده شدن فایل قرآن دانش‌آموزی خبر داد و گفت: پس از چاپ قرآن بلافاصله مراحل کدنویسی کلمات این مصحف شریف را در مرحله دوم کار آغاز کردیم که اکنون به پایان رسیده است.
وی افزود: در ادامه این روند، کدنویسی ترجمه و کدنویسی شرح آیات قرآن نیز انجام شد. فایل صوتی ترجمه نیز توسط یکی از گویندگان پیشکسوت قرآن تهیه شد. این اقدام درباره شرح آیات نیز صورت گرفت.

خوانش و ضبط شرح آیات توسط یکی از گویندگان شاخص کشور
بابایی به توضیح روند ادامه کار پرداخت و گفت: به این منظور تمام شرح آیات توسط گوینده این کار در استودیو خوانده و ضبط شد. در اصل پنج کار بزرگ و اساسی درباره این قرآن کریم صورت گرفته است.
مدیر اجرایی و ارتباطات مرکز طبع و نشر قرآن ادامه داد: تمام اقدامات صورت گرفته در این باره، در قالب یک قلم هوشمند قرآنی قرار می‌گیرد و لوح‌های فشرده‌ای که می‌توان از آنها در کامپیوترهای شخصی استفاده کرد.

قابلیت نصب نرم‌افزار قرآن دانش‌آموزی روی تلفن همراه
بابایی همچنین یادآور شد: نرم‌افزار فایل این قرآن بر روی تلفن‌های همراه نیز قابل نصب هستند. این اقدامات به منظور ترویج بیشتر قرآن دانش‌آموزی و استفاده آسان‌تر این مصحف شریف صورت گرفته است.
وی از تولید هفت مجموعه ترتیل استادان ایرانی توسط شورای عالی قرآن یاد کرد و گفت: این مجموعه‌ها تقطیع، کدنویسی و آماده بارگذاری روی قلم هوشمند قرآنی شده است. این قلم با محتوای ارزنده و در قالب بسیار شکیل و مناسب طراحی و تولید شده است.

این قرآن فقط مختص به مدارس نیست
بابایی از قرارگیری قلم و لوح فشرده به منظور استفاده در رایانه‌های شخصی و نرم‌‌افزار موبایل در کنار این قرآن خبر داد و اظهار کرد: این قرآن فقط در مدارس ارائه نمی‌شود و در نظر داریم آن را به صورت عمومی منتشر کنیم.
وی با اشاره به روند کار آموزش و پرورش در این باره گفت: آموزش و پرورش در صورت تمایل می‌تواند این قرآن را در مدارس توزیع کند. البته با توجه به قابلیت متن قرآن و ویژگی متن ترجمه شده، مخاطبان این مصحف شریف دانش‌آموزان هستند.
مدیر اجرایی و ارتباطات مرکز طبع و نشر همچنین عنوان کرد: اگر آموزش و پرورش به نحو مطلوب وارد این طرح شود، می‌تواند توزیع این مصحف را خود برعهده بگیرد. البته این موضوع منافاتی با کار مرکز طبع و نشر ندارد و این مرکز می‌تواند به صورت عمومی به ترویج این مصحف بپردازد و آن را در اختیار مردم قرار دهد.

captcha