کد خبر: 1456109
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶
به‌منظور کمک به مردم مظلوم غزه؛

کمک‌های مردمی در ۵۰ پایگاه ثابت و سیار جمع‌آوری می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد از برپایی ۵۰ پایگاه ثابت و سیار جهت جمع‌آوری کمک‌های مردم خیّر و نیکوکار استان برای مردم مظلوم فلسطین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد، مصیب حیدری، رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد امروز، نهم مهر‌ماه گفت: به منظور حمایت از کودکان، زنان، مردان و به‌‌ویژه سالمندان در خون غلطیده فلسطین در غزه، کمیته امداد استان آماده دریافت کمک‌های مردمی در این راستا است.

وی افزود: به همین منظور دفاتر کمیته امداد امروز و فردا، یعنی نهم و دهم مهر ماه در سراسر استان، با تعداد 50 پایگاه ثابت و سیار کمیته امداد، شبکه‌های نیکوکاری در مساجد و مراکز بسیج سازندگی و جمعه، 11 مهر‌ماه پایگاه‌های جمع‌آوری در مصلاهای نماز جمعه با محوریت پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی کمیته امداد با همکاری صدا و سیمای استان کار جمع‌آوری کمک برای مردم غزه را انجام می‌دهند.

رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: شماره حساب 0102229056009 بانک صادرات شعبه جمهوری استان و شماره حساب 5555 بانک ملی کمیته امداد دفتر مرکزی آماده دریافت کمک‌های نقدی مردم خیّر و نیکوکار است.

حیدری اظهار کرد: همچنین، خیّران و نیکوکاران استان می‌توانند با تلفن همراه خود با گرفتن #8877* کمک‌های نقدی خود را برای مردم مظلوم غزه واریز کنند.

وی از آحاد مردم نوع دوست و مسلمان درخواست کرد بر اساس انسانیت و پیروی از سید و سالار آزادگان و جوانمردان دو عالم حضرت امام حسین(ع) و همچنین، در پاسخ به ندای مادران کودکان به خاک و خون کشیده شده فلسطینی، زنان و مردانی که بی خانمان شده‌اند، بازسازی منازل آنان و رهایی از آوارگی آن‌ها، کمک‌های نقدی خود را برای رساندن به این ملت مظلوم به کمیته امداد امام خمینی(ره) تحویل دهند.

captcha