به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شورای عالی قرآن، این نهاد قرآنی شش جلد کتاب جدید منتشر کرد که مفاد برخی آزمونهای نظری طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن کریم را در بردارد و به سفارش دبیرخانه طرح تولید شده است.
محمدتقی میرزاجانی، رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن، فقدان منابع مستقل در حوزههای تخصصی قرائت و تدریس آن را دلیل تولید این منابع اعلام کرد و گفت: البته مفاد کتابها صرفاً محدود به طرح ارزیابی نیست بلکه برای سایر مراکز و مؤسسات تخصصی آموزش قرآن که در حوزه تلاوت فعالیت میکنند نیز کاربرد دارد.
میرزاجانی از احتمال واگذاری برخی از آزمونهای طرح به مؤسسات توانمند خبر داد و افزود: این نکته در دست بررسی است که در دورههای بعدی طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن کریم، در برگزاری برخی آزمونها از مؤسسات قرآنی توانمند استانها استفاده کنیم.
«آشنایی با برنامههای آموزش عمومی قرائت قرآن کریم» تألیف محمدحسین فریدونی و حسین فرجی، «روانشناسی رشد و یادگیری» تألیف غلامعباس سرشور خراسانی و «اولین و مهمترین گام آموزش قرآن (بررسی و تحلیل آموزش روخوانی قرآن)» تألیف غلامعباس سرشور خراسانی از جمله کتابهای منتشر شده توسط شورای عالی قرآن هستند که به عنوان منابع آزمون طرح اعطای مدرک به قاریان و مدرسان قرآن کریم مورد استفاده قرار میگیرند.
همچنین، «بررسی تطبیقی روشهای آموزش تلاوت قرآن کریم» تألیف سعید رحمانی، «راهبردهای تدریس و مدیریت کلاس درس با رویکرد قرآنی» تألیف غلامرضا چینیفروش و «بررسی تطبیقی روشهای آموزش قرآن نونهالان» تألیف امالبنین صفری دیگر کتابهایی ششگانه منتشر شده از سوی شورای عالی قرآن هستند.