به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) علیرضا طالبپور، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان در نشست تخصصی از همسانگزینی تا همسری که با همکاری وزارت ورزش و جوانان با این مجموعه در حال اجرای طرح ملی همسانگزینی هستند، با اشاره به فعالیت مثمرثمر این مجموعه در بیش از ده سال از آغاز فعالیت خود، گفت: بحث محتوای کاربر و مدیریت فضای مجازی از جمله اقداماتی بوده که در طی این مدت به خوبی از سوی مجموعه انجام شده که نتیجه آن باعث شده هم اکنون در پروژههای ملی حضور خوبی داشته باشیم .
وی یادآور شد: در اوایل تأسیس این مجموعه نیز برای ازدواج برنامههای را در نظر گرفته بودیم تا بتوانیم وارد این عرصه شویم ولی متأسفانه هر بار مشکلاتی پیش میآمد تا این طرح رها شود چرا که ما در تلاش بودیم تا دختران و پسران را با حفظ شئونات اسلامی، خانواده و حفظ خطوط قرمز به هم برسانیم. تا اینکه دو سال قبل ایده شبکه واسطهها مطرح شد تا انتخاب سریعتر و محکمتری اتفاق بیفتد.
وی افزود: از طرفی مشکلی که وجود داشت این بود که همین واسطهها اگر خوب انتخاب نمیشدند میتوانستند پاشنه آشیل شوند بنابراین در کنار شبکه واسطین، شبکه امنا نیز با حضور افراد معتمد در استانها و محلات که در کشور مورد اعتماد هستند تشکیل شد تا آنها تعیینکننده واسطهها باشند.
طالبپور ادامه داد: شبکه سوم مربوط به مشاوران است که افراد معرفی شده به یکدیگر برای دریافت مشاورههای لازم به این اشخاص مراجعه میکنند. بخش بعدی نیز شبکه راستآزمایی است. ما هم اکنون واسطههای در سطح کشور داریم ولی ممکن است اگر این طرح در کشور به صورت عمومی اعلام شود فردی باشد که واسطهای نداشته باشد بدین منظور شبکه راست آزمایی در این حوزه تشکیل شده است.
وی در تکمیل این بخش از سخنان خود، گفت: در این راستا زمانی که فرد کد ملی خود را وارد میکند از طریق مجموعههای مختلف همچون دانشگاهها، ثبت احوال و... مدارک فرد تأیید میشود
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان با تأکید بر اینکه این طرح آمادگی پوشش ملی را دارد، عنوان کرد: در تلاشیم تا این برنامه به گونهای طراحی شود که در هزینههای آن دچار مشکل نشویم و قابل توسعه باشد.