کد خبر: 1456783
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۴

ممنوعیت سرمایه‌گذاری در سازمان‌های اسلامی و فعالیت علما در اتریش

گروه بین‌الملل: اتریش به بهانه مقابله با تروریسم بررسی لایحه جدیدی مبنی بر ممنوعیت سرمایه‌گذاری کشورهای خارجی در سازمان‌های اسلامی و نیز ممنوعیت فعالیت علمای مسلمان در این کشور را در دستور کار قرار داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، در این لایحه همچنین بر ضرورت ارائه ترجمه‌‌ای واحد به زبان آلمانی از قرآن و سایر کتب آسمانی در اتریش تأکید شده است.
این تصمیمات در پی قدرت گرفتن راست‌گرایان افراطی اسلام‌ستیز در اتریش و نیز انتشار گزارش‌هایی در مورد پیوستن عده‌ای از مردم این کشور به گروه‌ تروریستی داعش اتخاذ شد.
سباستین کروز، وزیر امور خارجه اتریش ماه قبل گفته بود که وجود ترجمه‌های متعدد از قرآن سبب ایجاد تعابیر گوناگون از این کتاب و سوء استفاده از آن جهت انجام اقدامات تروریستی می‌شود.
کروز روز پنج‌شنبه، 10 مهر مشکل‌زا بودن ارائه یک ترجمه واحد از قرآن را نپذیرفت و بر انجام این کار اصرار ورزید.
بر اساس لایحه جدید، سازمان‌های اسلامی دولتی در اتریش می‌بایست یک نسخه واحد از دکترین و منابع دینی خود از جمله قرآن ارائه داده و آن را در سراسر این کشور مورد استفاده قرار دهند.
در حال حاضر تنها دو سازمان اسلامی در اتریش به رسمیت شناخته می‌شوند.
همچنین بنابر این لایحه از فعالیت علما و مدرسان اسلامی خارجی در اتریش جلوگیری می‌شود و سرمایه‌گذاری خارجی در سازمان‌های اسلامی ممنوع خواهد شد.
به این ترتیب حدود 300 روحانی مسجد و عالم اسلامی فعال در اتریش اجازه ادامه فعالیت در این کشور را نخواهند داشت.
«کارلا امینه باگهاجاتی»، رئیس انجمن اسلامی «ایمان» در اتریش می‌گوید: این قانون نشان‌دهنده شک و بی‌اعتمادی نسبت به مسلمانان است.

گردهمایی علمای شیعه و سنی اتریش
انجمن اسلامی ایمان اتریش همچنین با گردهم آوردن علمای شیعه و سنی و علوی مقیم اتریش، این لایحه جدید و مشکلات آن را مورد بررسی قرار دادند و در مورد مسئله اتفاق‌نظر بر یک نسخه از ترجمه قرآن کریم بحث و تبادل نظر کرد.
حدود نیم میلیون مسلمان در اتریش زندگی می‌کنند که تقریباً 6 درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.
در اتریش جوامع مسلمان و مسیحی همواره در کنار هم به خوبی زندگی کرده‌اند و این کشور تا پیش از این برخلاف دیگر کشورهای اروپایی علیه مسلمانان تبعیض و محدودیت قایل نمی‌شد.
تنش‌ها در اتریش در پی قدرت گرفتن حزب اسلام‌تیز و مهاجرستیز «آزادی» شدت گرفت؛ حزبی که از سوی کمتر از یک چهارم مردم اتریش حمایت می‌شود.

captcha