کد خبر: 1457004
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

عرفه فرصتی برای تقویت ایمان و معرفت‌ الهی است

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف آستانه اشرفیه با بیان اینکه روز عرفه برای تقویت معرفت الهی و رابطه عمیق‌تر بنده با حضرت حق مغتنم است، گفت: جشن‌های «ولایت علوی و اکمال دین نبوی» در ۲۰ بقعه متبرکه این شهرستان برگزار می‌شود.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین عباس خوبرو، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آستانه اشرفیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، ضمن تبریک فرا رسیدن دهه ولایت و امامت اظهار کرد: روز عرفه یکی از روزهای اسلامی است که خداوند متعال انسان‌ها را به عبادت و قربانی کردن در این روز امر فرموده است؛ لذا روز عرفه برای تقویت معرفت الهی و رابطه عمیق‌تر بنده با حضرت حق و شناخت صفات جمال و جلال پروردگار، بسیار مناسب و مغتنم است؛ این روز، بویژه برای کسانی که در سرزمین پرخاطره و انسان‌ساز «عرفات» و در مناسک حج حضور داشته باشند، سعادت مضاعف خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه هر کسی که در شب‌های قدر توفیق نیافت توبه کند و یا احتمال آن را می‌دهد که از سوی خدواند بخشیده نشده است، در روز عرفه دعا و توبه کند، افزود: در واقع روز عرفه یکی از روزهای پرفیض و برکت خداوند می‌باشد که مجمعی از مجامع خیر و نیکی، ایمان و تقوی است؛ لذا انجام طاعت و عبادت در روز عرفه، دعاها و خواهش‌ها، تضرع و زاری‌ها به آسمان می‌رود، رحمت‌ها و برکت‌ها فرود می‌آید، گناهان و لغزش‌ها بخشیده می‌شود، امیدها و آرزوها، فروتنی‌ها و پشیمانی‌ها ابراز می‌گردد به همین خاطر روز عرفه روزی بسیار بزرگ و مبارک است.

رئیس اداره اوقاف آستانه اشرفیه با بیان اینکه به مناسبت فرا رسیدن دهه ولایت امزادگان شهرستان آستانه اشرفیه با غبارروبی و تزیین آماده برگزاری مراسم جشن و سرور در این دهه می‌شوند، گفت: امروز مراسم قرائت دعای عرفه در حرم سید جلال‌الدین اشرف با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مدنی از ساعت 14 شروع می‌شود که همزمان پخش مستقیم از رادیو گیلان صورت می‌گیرد، مردم با حضور در این مراسم برای سلامتی امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری دعا می‌کنند.

وی بیان کرد: در روز عید قربان، نماز عید قربان با حضور مردم و مسئولین در حرم یا مسجد جامع سید جلال الدین اشرف(ع) در آستانه اشرفیه با امامت حجت الاسلام باقری، امام جمعه موقت آستانه برگزار می‌شود؛ از عصر روز عرفه تا عید غدیر جشن «ولایت علوی و اکمال دین نبوی» در 20 بقعه متبرکه این شهرستان برگزار می‌شود.

حجت‌ا‌لاسلام خوبرو خاطرنشان کرد: تجلیل از خادمان و خادمه‌های سادات، در روز ولادت امام هادی(ع) قرائت زیارت جامع کبیره، حضور سادات در امامزادگان و برگزاری جشن و سرور از جمله برنامه‌های این دهه می‌باشد؛ همچنین همایش «بانوان ولایی» عصر روز یکشنبه، 20مهر ماه سالجاری با حضور حوزه علمیه و بسیج خواهران و هیئت‌های مذهبی خواهران در آستان مقدس سید جلال الدین اشرف برگزار می‌شود.

captcha