کد خبر: 1457466
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳

اجرای نماکاری ساختمان بقعه متبرکه حاج حاضر در ایوان

گروه اجتماعی: مسئول دفتر نمایندگی اوقاف ایوان از اجرای نماکاری بیرونی بقعه حاج حاضر توسط یک خیر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف استان ایلام، مهدی صادقی، مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ایوان، اظهار کرد: نیکوکار ایوانی که نخواست معرفی شود با نظارت کارشناسان اوقاف کار نماکاری بیرونی بقعه حاج حاضر(ع) را با هزینه‌ای بالغ بر 60 میلیون تومان شروع کرده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری به پایان برسد.
وی با بیان اینکه کار نماکاری بیرونی این بقعه متبرکه شامل کاشی‌کاری درب ورودی ساختمان بقعه، آجرنمای دیواره بیرونی و سنگ‌نمای پی و مغازه‌های جنوبی است که در این مرحله انجام می‌شود، گفت: پس از نماکاری بیرونی بقعه احداث سرویس بهداشتی مناسب، محوطه‌سازی، نصب ضریح و آسفالت راه دسترسی از اولویت‌های عمرانی این بقعه متبرکه است.
مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ایوان، افزود: بقعه حاج حاضر(ع) در 13 کیلومتری شمال غرب شهر ایوان قرار دارد که در سال 91 جهت توسعه، تخریب و از محل نذورات مردمی و اعتبارات دولتی بازسازی شد و طی سال جاری نیز 30 میلیون تومان صرف هزینه نماکاری داخلی بقعه شده است.
صادقی گفت: دفتر اوقاف در این شهرستان آمادگی دارد کمک‌های نقدی و جنسی نیکوکاران را در قالب «طرح مودت» جهت تسریع در عمران و آبادانی بقاع متبرکه شهرستان ایوان جذب کند.

captcha