به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجتالاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه بعد از ظهر دیروز 14 مهر در نشست شورای اداری آذربایجان غربی که در سالن آمفیتئاتر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برخی افراد مابین خوب و بد تفکیکی ندارند؛ بنابراین نمیتوانند مشاورهای خوبی باشند و مدیران از بهکارگیری چنین افراد بخیل بهعنوان مشاور در امور اداری پرهیز کنند.
وی با اشاره به نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر و سفارشات ایشان در مورد حکومتداری، افزود: در قلب و دل خویش به مردم رحمت و محبت داشته باشید و ملازم و حافظ این امر باشید و هیچگاه نظیر حیوانات درنده از پست و مقام خویش برای منافع شخصی استفاده نکنید.
حجتالاسلام قریشی بیان کرد: بنا بر روایات حضرت علی(ع) تأکید فراوان به احترام مدیر و مسئولان نسبت به مردم داشتند و باید نسبت به مردم احساس عفو و گذشت داشته باشیم به همان اندازهای گذشت در زندگی داشته باشیم که خواستار گذشت باری تعالی از خود هستیم.
وی گفت: مدیران باید توجه داشته باشند که از بین افراد کسی به آنها نزدیکتر باشد که تلخی حق را بیشتر به شما بیان کند، زمامدار و مدیر باید کینهها را از بین ببرد، افراد بدگو را از خود دور کند، زیرا دورترین افراد به انسان کسانی هستند که به سراغ عیب مردم میروند.
حجتالاسلام قریشی عنوان کرد: مدیران اجرایی استان، سخنچینان را تصدیق نکنند، زیرا که چنین افرادی همواره سعی در قبولاندن تصمیمات خویش و مانع از کار نیک و کمک به نیازمندان در عملکرد مدیران اجرایی هستند، پس عجلهای برای پذیرفتن حرف سخنچینان نداشته باشید و دقت کنید که سخنچینان افرادی خائن هستند، هر چند خود را خیرخواه جلوه میدهند.
وی با استناد به روایاتی از حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) در مورد نوع عملکرد مدیران، افزود: اگر از کسی گذشت کردی پشیمان نباش و اگر کسی را توبیخ کردی خوشحال مباش، در غضب نباید شتابزده تصمیم گرفت، عنایت و رعایت این موارد منجر به موفقیت مدیران در امور خویش و پیشرفت کارها میشود.
امام جمعه ارومیه با تأکید بر امر دوری از افراد بخیل و ناآگاه در زندگی، اظهار کرد: خوب و بد را نباید یکسان گرفت، زیرا در این صورت نیکوکاران از کرده خویش پشیمان میشوند و افراد بدکار از اعمال خود خرسند میشوند، همچنین در حفظ و انجام به سنتهای نیک گذشتگان کوشا باشیم و از بهکارگیری و ایجاد سنتهای بد بپرهیزیم.