کد خبر: 1459638
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹

اعلام برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن جامعه کارگری استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از اعلام نتایج مرحله استانی مسابقات قرآن جامعه کار و تلاش این استان خبر داد.

ناصرشیخی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: مرحله استانی دهمین دوره مسابقات قرآن ویژه کارگران، تعاونگران، کارفرمایان، افراد تحت پوشش تأمین اجتماعی، خدمات بهزیستی، کارکنان و خانواده‌ها و فرزندان بین 15 تا 25 سال جامعه کار استان در محلات برگزار شد.

وی بیان کرد: این مرحله از مسابقات در قالب رشته‌های قرائت، حفظ، ترتیل، مفاهیم تخصصی، نهج‌البلاغه و اذان در دو گروه آقایان و بانوان به‌صورت کتبی و شفاهی برگزار شد که در این مرحله 186 شرکت‌کننده با یکدیگر به رقابت پرداختند که از این تعداد 133 نفر آقایان و 53 نفر بانوان بودند.

شیخی اظهار کرد: در مراسم اختتامیه این مرحله از مسابقات که با حضور افراش، معاون ارتباطات و فناوری دارالقران کریم سازمان تبلیغات اسلامی کشور و جمعی ازمسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از برگزیدگان با اهدای جوایز نفیس تجلیل شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه با معرفی نفرات برگزیده این دوره مسابقات افزود: در بخش بانوان در رشته حفظ 20 جزء فاطمه کرمی رتبه اول، معصومه نادی رتبه دوم و فاطمه سلیمی رتبه سوم مسابقات را از آن خود کردند.

وی در ادامه سخحنان خود گفت: در رشته قرائت این بخش نیز به ترتیب طیبه کاظمی، مریم مؤمنی و سمیه مؤمنی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

شیخی در ادامه سخنان خود فهیمه جفرسته را دارنده رتبه اول رشته حفظ کل معرفی کرد و افزود: اعظم رباط میلی نیز رتبه دوم این رشته را به‌دست آورد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: در رشته ترتیل این بخش معصومه خیرآبادی رتبه اول، مهدیه سادات حسینی رتبه دوم و فاطمه الماسی به عنوان رتبه سوم این دوره از مسابقات معرفی شدند.

وی در ادامه سخنان خود در این زمینه سهیلا حسین‌جانی، زهرا عباسی و مهدیه شیخ‌لر را دارندگان رتبه‌های اول تا سوم رشته حفظ 10 جزء معرفی کرد.

شیخی ادامه داد: اکرم صفری و مهدیه فرح بخش به عنوان دارندگان رتبه‌های اول و دوم رشته مفاهیم نهج‌البلاغه معرفی شدند و در رشته تفسیر آیات قرآن به ترتیب فاطمه قربانی، حدیثه غلامی و مشترکاً فاطمه جمالی و ساجده خواجه رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: در بخش آقایان در رشته ترتیل مصطفی سعیدی به عنوان دارنده رتبه اول این دوره از مسابقات تجلیل شد.

وی در ادامه، مجید بیات و امیر غفاری را به عنوان نفرات دوم و سوم این بخش معرفی و اظهار کرد: همچنین، در رشته اذان نیز به ترتیب علی صادقی، حمیدرضا محمودی و کریم بیانی حائز رتبه‌های اول تا سوم این دوره از مسابقات شدند.

وی اعلام کرد: مجید جیریایی رتبه اول، مجید جدیدی رتبه دوم و مبین کاشانی رتبه سوم رشته قرائت تحقیق این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

شیخی در ادامه افزود: علی حکیمی، علی رحمت زاده و محمد کاظم ربیعی نیز به عنوان دارندگان رتبه‌های اول تا سوم رشته تفسیر آیات قرآن مورد تجلیل قرار گرفتند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، حسن یعقوبی‌راد دارنده رتبه برتر رشته حفظ کل معرفی کرد و گفت: سیدعباس میرصادقی رتبه دوم و محمدرضا قاسمی‌زاده رتبه سوم این رشته را کسب کردند.

وی بیان کرد: در رشته مفاهیم نهج‌البلاغه، علیرضا علیخانی، علیرضا کربلایی حسن و ابراهیم دینار رتبه‌های اول تا سوم  و در رشته حفظ 10 جزء نیز به ترتیب رضا علیخانی و مهدی شکراللهی رتبه دوم را از آن خود کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در پایان، مرتضی سعیدی، امیر صفری و محمدعلی وکیلی را به‌عنوان دارندگان رتبه‌های اول تا سوم رشته حفظ 20 جزء این بخش از مسابقات معرفی کرد و گفت: نفرات برتر این دوره از مسابقات به مرحله سراسری مسابقات جامعه کارگری اعزام می‌شوند.

captcha