کد خبر: 1460194
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰

اعلام جزئیات آزمون اعطای مدرک به داوران مسابقات قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: آزمون پایانی طرح اعطای مدرک به داوران مسابقات قرآن، پنجشنبه ۲۴ مهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آزمون پایانی طرح اعطای مدرک به داوران مسابقات قرآن، ساعت 8:30 صبح روز پنجشنبه 24 مهر با حضور 247 نفر از شرکت‌کنندگان در مرحله اول این آزمون که حد نصاب امتیاز را دریافت کرده‌اند در سراسر کشور برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، برای برگزاری آزمون مرحله پایانی طرح اعطای مدرک به داوران مسابقات قرآن 10 تلاوت در نظر گرفته شده که پنج تلاوت در رشته ترتیل و پنج تلاوت نیز در رشته تحقیق قرآن است و شرکت‌کنندگان باید این تلاوت‌ها را داوری کرده و امتیازاتی را به هر تلاوت بدهند. در بخش حسن حفظ نیز شرکت‌کنندگان باید 9 تلاوت را داوری کنند.
پس از برگزاری آزمون مرحله پایانی طرح اعطای مدرک به داوران، نمراتی که از سوی داوطلبان مدرک داوری مسابقات قرآن به تلاوت‌ها داده می‌شود با نمرات مبنا که از سوی اساتید و داوران بین‌المللی قرآن داده شده است، مقایسه می‌شود تا سطح شرکت‌کنندگان در این دوره مشخص و در صورت صلاحیت، مدرک داوری به آنها اعطا شود.
آیین‌نامه و فرم‌های داوری این طرح هم‌اکنون در سایت تلاوت سازمان دارالقرآن الکریم وجود دارد که شرکت‌کنندگان در این آزمون می‌توانند با دسترسی پیدا کردن به این فرم‌ها و آیین‌نامه از نحوه داوری و امتیازدهی آگاهی پیدا کنند.
تلاوت‌ها در هر رشته فقط یک بار پخش می‌شود و شرکت‌کنندگان با توجه به رشته مربوطه به داوری تلاوت‌ها می‌پردازند. پس از پایان هر تلاوت، شرکت‌کنندگان سه دقیقه جهت جمع‌بندی، احصاء موارد و دادن نمره داوری فرصت خواهند داشت که پس از پایان زمان سه دقیقه‌ای، برگه‌های داوری از شرکت‌کنندگان گرفته می‌شود.
ثبت اطلاعات مربوط به هر تلاوت(شماره تلاوت، محدوده آیات تلاوت شده و امضاء‌ داور«شرکت‌کننده» به همراه نام و نام خانوادگی) در برگه‌های داوری الزامی بوده و در صورت عدم درج آن، برگه‌های مربوطه مورد بررسی قرار نمی‌گیرد.
شرکت‌کنندگان در آزمون پایانی طرح اعطای مدرک به داوران مسابقات قرآن حداقل 30 دقیقه پیش از شروع آزمون باید در محل برگزاری آزمون حضور داشته‌ باشند و در صورت عدم حضور در هر یک از آزمون‌ها، تلاوت مجدداً پخش نمی‌شود.
یادآور می‌شود، ادارات تبلیغات اسلامی استان‌ها از زمان برگزاری آزمون تا 30 مهر فرصت دارند برگه‌های داوری داوطلبان را برای سازمان دارالقرآن الکریم ارسال کنند که به دلیل زمان‌بر بودن بررسی برگه‌های داوری و مقایسه این برگه‌ها با نمرات مبنا، بررسی نتایج بیش از دو ماه طول می‌کشد و نتایج نیمه دی‌ماه اعلام خواهد شد.

captcha