به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین محمود رجبی، عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی امروز 24 مهر در میزگرد این پیش همایش با اشاره تلاشهای گسترده روایی علامه، گفت: ایشان اهتمام بسیاری به روایات داشتند و در برخی مواقع پس از بیان چندین و چند روایات بیان میکردند که تعداد بسیاری روایات دیگر نیز موجود بود که بنده آن را نقل نکردم که خود گواه این مدعاست.
معیارهای علامه برای احادیث
وی افزود: بنده حداقل به 100عنوان کلی حدیثی در المیزان برخوردم که ایشان 20 معیار را برای نقل و نقد حدیث بر میشمارند که خود گواه این مدعا است که ایشان از متبحرترین محدثین این عصر هستند.
دبیر علمی این همایش با اشاره به این مطلب که تکیه علامه بر پرداختن به احادیث متقن است، گفت: شناخت نوع تعامل علمی علامه با احادیث متواتر، غیر معبتر و بینابینی بسیار مهم است.
وی افزود: علامه نگاه عقلایی به این احادیث دارند و تصریح میکنند که احادیث متواتر باید در فهم قرآن حتما در نظر گرفته شود.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین شکراللهی، دبیر اجرایی همایش گفت: فعالیتهای مرتبط با ایجاد این نشست از سه سال پیش در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) کلید خورد که آبان ماه در این موسسه برگزار میشود.
وی افزود: از سوی دبیرخانه همایش برنامههای مختلفی برگزار شده است که از آن جمله میتوان به برگزاری پیش نشستهای تخصصی اشاره کرد که تا کنون یازده پیش همایش برگزار شده است که در این تعداد برنامه سی و پنج نفر به سخنرانی پرداخته و ده میزگرد علمی نیز برگزار شده است.
ارسال 600 مقاله
دبیر همایش بررسی دیدگاههای علامه طباطبایی در المیزان، با ذکر این مطلب که 600 مقاله به عربی و انگلیسی و فارسی به دبیرخانه واصل شده است، گفت: مقالات برتر در مجلات علمی و تخصصی منتشر خواهد شد و مابقی مجلات نیز به اشکال دیگر منتشر میشود.