کد خبر: 4304107
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸

عشق به خدا، بذر وحدت؛ داستانی از بانوان و علما در مسیر تبلیغ دین

معاون فرهنگی و امور اجتماعی دبیرخانه شورای نمایندگان ولی فقیه با بیان اینکه هر حلقه اتحادی که در جمهوری اسلامی اتفاق می‌افتد، قطعا حلقه اول آن قرآن است گفت: خبرگزاری پرافتخار ایکنا، می‌تواند حلقه واسطه‌ای باشد برای انتقال پیام وحدت از طرف قرآنیان جامعه اهل سنت و روحانیون ما که عجین و انیس با قرآن هستند.

پیام وحدت به جهان اسلام از زبان قرآن مخابره شود

خبرنگار ایکنا، در آیین سالانه تجلیل از برگزیدگان علمی ـ فرهنگی طلاب و روحانیون اهل سنت با مهدی صفی‌یاری، معاون فرهنگی و امور اجتماعی دبیرخانه شورای نمایندگان ولی فقیه و دو بانوی فعال در عرصه علوم دینی و تبلیغی گفت‌و‌گو کرد.

اتحاد در سایه قرآن ممکن می‌شود

مهدی صفی‌یاری، معاون فرهنگی و امور اجتماعی دبیرخانه شورای نمایندگان ولی‌فقیه در حاشیه نخستین جشنواره تجلیل از علمای اهل سنت به خبرنگار ایکنا گفت: هر حلقه اتحادی که در جمهوری اسلامی اتفاق می‌افتد، قطعا حلقه اول آن قرآن است و امروز خرسندیم که این مراسم در آستانه میلاد نبی مکرم اسلام(ص) برگزار شده و این جمع قرآنی حضور پرافتخاری در عرصه علم و تبلیغ دین دارند. در یکی از رشته‌هایی که امروز از عزیزان تجلیل می‌شود از بین 3500 نفر شرکت کننده مسابقات قرآن، که  اختتامیه آن در اسفند ماه و در استان کرمانشاه برگزار شد 8 نفر از برگزیدگان آن، از برندگان قرآنی ما هستند که در دو گروه طلاب و روحانیون موفق به کسب رتبه شدند.

صفی یاری با تأکید به اینکه هر پیام وحدتی که به جهان اسلام مخابره می‌شود باید از زبان قرآن صورت بگیرد، گفت: خبرگزاری پرافتخار ایکنا، می‌تواند حلقه واسطه‌ای باشد برای انتقال پیام وحدت از طرف قرآنیان جامعه اهل سنت و روحانیون ما که عجین و انیس با قرآن هستند.

اهل قرآن اول باید عاشق خدا باشد

آسیه میرزا علی، مشاور دبیر شورا در امور بانوان و از مدیران برگزیده سال 1403،با اشاره به مسئله تبلیغ دینی در جامعه امروز گفت: باید برای دختران و نسل جوان امروز، دین را به گونه‌ای دیگر تعریف کرد و افرادی که در حوزه دینی فعالیت دارند باید از همان ابتدای کودکی درباره خداشناسی با زبان لطیف به کودکان بگویند.

او با اشاره به تجربه کاری در این زمینه گفت: گاهی دختران مدرسه دینی به من می‌گویند که  تا به حال کسی از خدا این گونه به ما نگفته بود.

او با اشاره به اینکه اگر بخواهیم قرآن در جامعه مهجور نباشد گفت: کسی که بخواهد جذب قرآن شود اول باید عاشق خدا باشد.

او در ادامه با این توضیح این که همه به مدرسه دینی نمی‌آیند اما دین باید به زندگی هر روزه ما بیاید، بخشی از فعالیت‌های خود، از مراسم‌های دینی و آیینی و همچنین عروسی و یا سوگواری‌ها‌یی گفت که مبلغ دینی می‌تواند در آن نقش موثری داشته باشد. او با تأکید به اینکه بهتر است سن تبلیغ دینی را پایین بدانیم و از دوران مدرسه آغاز کنیم، به جشن تکلیفی اشاره کرد که می‌تواند در زندگی و نگاه دینی دختران این سرزمین مؤثر باشد. میرزا علی در خصوص مکتب‌های تابستان گفت: امسال 800 نفر در مکتب تابستانی حضور داشتند و ما تلاش کردیم در این ایام آنان با دین الفت بگیرند تا در بزرگسالی هم به دانش دینی پایه خود و به آن الفتی که از کودکی آموخته‌اند بازگردند. او در پایان با بیان اینکه نباید در این زمینه به کار مقطعی قناعت کنیم از اخلاص و کار مستمر و در انتقال مفاهیم دینی به زبان نسل امروز تأکید کرد. 

تکیه به قرآن و پرهیز از اختلافات

فاطمه ابونجمی، از مدرسین علوم اسلامی استان فارس، ضمن تبریک ایام هفته وحدت، مهمترین عامل وحدت شیعه و اهل سنت را تکیه کردن به کتاب عظیم الشأن قرآن دانست و گفت: باید از  اختلافات پرهیز کرده تا مانع از ضربه‌ای شویم که دشمن همواره قصد آن را داشته است. او شرایط امروز ایران را شرایط حساسی دانست که علما و مبلغان دینی که در رأس امور دینی و فرهنگی قرار دارند باید به آن توجه داشته و بر این مسئله تشویق کنند.

او همچنین در ادامه به نقش خانواده‌ها در تربیت دینی اشاره کرد و گفت: امروزه برای آنکه قرآن از مهجوریت بیرون آید، نقش خانواده بسیار مهم است. اگر در محیط خانواده قرآن شنیده شود، به آن رجوع شود و افراد خانواده اهتمامی برای عمل به آن داشته باشند، کمتر می‌توان نگران فرزندان بود؛ زیرا ایمانی که در بستر خانواده دریافت شده را در دوران بزرگسالی با خود خواهند داشت.  

انتهای پیام
captcha