سامان خلیلیان، دبیر اجرایی نخستین جشنواره تئاتر خیابانی بهزیستی «طلوع امید»، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: خوشبختانه این جشنواره پنجشنبه گذشته در حالی به کار خود پایان داد که آثار اجراشده در آن توانست تعامل و ارتباط خوبی میان هنرمندان با مسئولان و مخاطبان با هنرمندان برقرار سازد.
وی گفت: به هر حال هر سازمانی برای بیان اهداف خود بهویژه در حوزه فرهنگی نیازمند استفاده از ابزاری است و سازمان بهزیستی در قالب تعامل با هنرمندان عرصه تئاتر خیابانی واقف به ظرفیتهای این هنر برای انتقال اهداف سازمانی خود به منظور بیان مجموعهای از راهکارها در راستای بهبود وضعیت معیشتی جامعه هدف خود شد.
رئیس هیئت مدیره کانون نمایشگران خیابانی خانه تئاتر ادامه داد: بازنمایی بسیاری از دغدغهها و مشکلات جامعه تحت پوشش سازمان بهزیستی در قالب اجرای نمایش، یکی از رهآوردهای این جشنواره برای تذکر به مسئولان بود تا در آینده نزدیک در جهت رفع و ترمیم آنها برآیند.
خلیلیان تصریح کرد: البته در بسیاری از آثار به نمایش درآمده در این جشنواره راهکارهایی نیز برای مددجویان سازمان بهزیستی، ارائه شد که ناخودآگاه در تغییر شیوه زندگی و یا به کار بردن آن راهکار به منظور تصحیح بخش نادرست شیوه زندگیشان مؤثر خواهد بود.
دبیر اجرایی جشنواره تئاتر خیابانی «طلوع امید» در ادامه گفت: صرف نظر از اهداف مهمی که در این جشنواره آنها را مورد نظر داشتیم، در شرایطی که وضعیت نابسامان تئاتر خیابانی را به دلیل اعمال شیوههای نادرست مدیریتی از سوی مرکز هنرهای نمایشی را شاهد هستیم، مشارکت فعالان تئاتر خیابانی در جشنوارههای سازمانی تا اندازه زیادی آنها را از رخوت و سستی موجود در فضای حرفهای این گونه تئاتری رهایی میبخشد.
وی در پایان گفت: رویکرد مؤثر هنرمندان به سمت فعالیت در عرصه تئاتر خیابانی و برگزاری جشنوارههای متعدد با این ساختار همچون جشنواره تئاتر خیابانی «طلوع امید»، جشنواره تئاتر خیابانی «مریوان» و بخش خیابانی جشنواره تئاتر «سوره ماه» که پی در پی هم در حال برگزاری هستند، باید تلنگری برای مسئولان باشد که بیشتر به این نوع تئاتر و اثربخشی انکارناپذیر آن در فرهنگسازی جامعه توجه کنند.