به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام محمد احمدی، سرپرست مدیریت اساتید حوزههای علمیه خواهران گفت: این کارگاه به مدت پنج روز در مشهد مقدس برگزار شد و در آن 50 استاد آقا و خانم سطح عالی از استانهای مختلف شرکت کردند.
وی ادامه داد: تدریس در این کارگاه را برای اساتید آقا، حجتالاسلام والمسلمین واسطی و برای بانوان حجتالاسلام والمسلمین کاظمی برعهده داشتند.
سرپرست مدیریت اساتید حوزههای علمیه خواهران اظهار امیدواری کرد در آینده این کارگاه ویژه سایر اساتید سطح عالی حوزههای علمیه خواهران با اولویت مدرسان تماموقت برگزار شود.
وی هدف از برگزاری این کارگاه را توسعه و تعمیق روش تدریس فعال و ارتقای شیوه تدریس، افزایش مشارکت طلاب در بحث و استفاده بهینه از توان طلاب در تدریس برشمرد.
حجتالاسلام احمدی دستیابی به الگوریتمهای متفاوت در تدریس، دستیابی به روش کارگاهی (مراحل اجرا)، تولید قالب طرح، زمینهسازی برای ایجاد مهارت هدفگذاریِ دارای شاخصهای مهارتی(در مقابل هدفگذاریهای کلی)، زمینهسازی برای ایجاد مهارت انگیزش و فعالسازی ذهن فراگیر، زمینهسازی برای ایجاد مهارت تولید علم، زمینهسازی برای ایجاد مهارت مطالعه اثربخش، زمینهسازی برای ایجاد مهارت تحلیل محتوا، مهارت استفاده از نتایج تحلیل محتوا و ایجاد زمینه برای دستیابی به تکنیکهای تدریس عملی کارگاهی را از مباحث مطرح شده در این کارگاه دانست.
*منبع: روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران