کد خبر: 1461526
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
حجت‎الاسلام غلامیان؛

طرح «بصیرت عاشورایی» در چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح بصیرت عاشورایی در بقاع متبرکه استان در راستای تقویت باورهای دینی و تبیین قیام عاشورا در میان مردم خبر داد.

حجت‎الاسلام محسن غلامیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه طبق فرموده مقام معظم رهبری، بقاع متبرکه باید به قطب‌های فرهنگی تبدیل شود، افزود: در راستای تحقق این مهم، طرح بصیرت عاشورایی در بقاع متبرکه استان برگزار می‎شود.

وی گفت: این طرح به منظور تقویت باورهای دینی و تبیین قیام عاشورا در میان مردم، تبیین صحیح وقایع نهضت حسینی و روشنگری نسبت به رواج خرافات و انحراف از فرهنگ عاشورا برگزار می‎شود.

حجت‌الاسلام طباطبایی اظهارکرد: اجرای صحیح نیت واقفان ویژه عزاداری امام حسین(ع) و برگزاری برنامه‎های مذهبی مناسب در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه، حسینه‌ها و تکایا از دیگر اهداف این طرح است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری افزود: برگزاری نمایشگاه‎های فرهنگی، خیمه معرفت، اقامه نماز ظهر و عصر و حرکت هیات مذهبی به طرف بقاع متبرکه از دیگر برنامه‎های پیش بینی شده در این راستاست.

وی برپایی مراسم شام غریبان، عزاداری و دیگر مراسم‎های دهه صفر در جوار این امامزادگان را از دیگر برنامه‌های طرح بصیرت عاشورایی عنوان کرد.

captcha