کد خبر: 1461603
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
عباسی مطرح کرد:

رکود در بازار نرم‌افزار دینی/ غلبه کارهای سفارشی

گروه فضای‌ مجازی: مدیر مؤسسه فرهنگی آسمانه گفت: بازار نرم‌افزار دینی راکد بوده و تنها یک اسم از آن باقی مانده است.

مهدی عباسی، مدیر مؤسسه فرهنگی آسمانه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تولید اندک نرم‌افزارها توسط مؤسسات مختلف اظهار کرد: تولید بازار نرم‌افزاری راکد است و متأسفانه مؤسساتی که در دوره‌ای به تولید نرم‌افزار مشغول بودند، در آستانه تعطیل هستند.

وی افزود: بسیاری از مؤسسات دینی که به تولید نرم‌افزار مشغول بودند، به دلیل همین راکد بودن تنها یک اسم از آنها باقی مانده است.

مدیر مؤسسه فرهنگی آسمانه تصریح کرد: برخی دیگر از مؤسسات که توانایی تولید نرم‌افزار را ندارند با همکاری نهادهای مختلف به صورت سفارشی مشغول‌ به کارند.

وی بیان کرد: یکی از دلایل راکد بودن مؤسسات، رویکرد دولت است که چندان حمایتی از تولید ندارند و دلیل دیگرش ورود بازار موبایلی است که کاربران تمایلی به نرم‌افزارهای کامپیوتری ندارند.

عباسی در پاسخ به این پرسش که چرا مؤسسه فرهنگی آسمانه به عرصه تولید نرم‌افزارهای موبایلی روی نمی‌آورد، گفت: این موضوع به اقتصاد مؤسسه مربوط می‌شود چراکه اقتصاد نرم‌افزار موبایلی متفاوت از تولیدات دیگر بوده و نیازمند اعتبارات بیشتری است.

captcha