کد خبر: 1462658
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴

نیازمند فرهنگ برگزاری تجمع‌های واحد مذهبی هستیم

گروه اجتماعی: معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان گفت: به منظور بهره‌برداری مناسب از امکانات و ظرفیت‌های موجود جامعه در راستای اشاعه ارزش‌های مذهبی نیازمند فرهنگ برگزاری تجمع‌های واحد در استان هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از گیلان، محمد احمدی‌پور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان امروز، 29 مهر در جلسه کارگروه تخصصی رسیدگی به آیین‌های ویژه همزمانی روز 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و عاشورای حسینی، اظهار کرد: برای استفاده مناسب از ظرفیت‌های این روز باید طوری برنامه‌ریزی شود تا هیچ چیز نتواند عاشورا را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی گفت: 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی یکی از ارزش‌های دست‌یافته از عاشورای حسینی است که باید همزمانی این دو مناسبت را به فال نیک گرفت و از فرصت عاشورا برای تبیین 13 آبان و دستاوردهای آن بهره‌مند شد.

احمدی‌پور تأکید کرد: استانداری گیلان آماده همکاری لازم با هیئت‌های مذهبی، دسته‌جات عزاداری و متولیان مربوط به برگزاری مراسم‌های 13 آبان در استان است و در این زمینه به همه فرمانداری‌ها ابلاغ شده تا با توجه به شرایط روز، نسبت به فراهم‌آوری و ایجاد هماهنگی بین مسئولان نظارتی و برگزارکننده آیین‌های مذهبی اقدام لازم انجام دهند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان یادآور شد: تمام تلاش‌ها باید بر این باشد تا همه با انسجام و وحدت به اهداف موردنظر دست یابیم.

وی با بیان اینکه به منظور بهره‌برداری مناسب از امکانات و ظرفیت‌های موجود جامعه در راستای اشاعه ارزش‌های مذهبی نیازمند فرهنگ برگزاری تجمع‌های واحد در استان هستیم، متذکر شد: برای تقویت نظام در کنار استفاده از منابع مالی باید از منابع معنوی موجود در جامعه که سرمایه‌های اجتماعی ما نیز هستند به نحو شایسته‌ای استفاده کنیم و هنر ما باید هم‌افزایی ظرفیت‌های موجود باشد.

احمدی‌پور ادامه داد: برای انجام فعالیت‌های مذهبی و دستیابی به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی باید رفاقت داشته و رقابتی عمل نکنیم و همه دلسوزان انقلاب اسلامی می‌بایست در کنار یکدیگر قرار گرفته و از این فرصت‌ها به عنوان ظرفیتی در راستای دستیابی به آرمان‌های انقلاب اسلامی استفاده کنیم.

یادآوری می‌شود که در این جلسه که با حضور مسئولان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، سپاه قدس گیلان، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، نیروی انتظامی، فرمانداری رشت و مدیران کل اجتماعی و فرهنگی، سیاسی و امنیتی استانداری گیلان برگزار شد، درخصوص چگونگی همکاری دستگاه‌های اجرایی بحث و تبادل نظر و تصمیماتی اتخاذ شد.

captcha