کد خبر: 1463017
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰
فرماندار شهرستان البرز:

مؤسسات قرآنی بدون شناسنامه حمایت نمی‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: فرماندار شهرستان البرز با تأکید بر ضرورت دریافت شناسنامه مؤسسات قرآنی گفت: از مؤسسات قرآنی فاقد شناسنامه هیچ‌گونه حمایتی صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، غلامرضا حسن‌پور، فرماندار شهرستان البرز در جلسه شورای قرآنی شهرستان البرز که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: مدیران مؤسسات قرآنی فاقد شناسنامه باید به سرعت نسبت به شناسنامه‌دار کردن مؤسسات خود اقدام کنند، چراکه در غیر این صورت هیچ دستگاهی آن‌ها را مورد حمایت قرار نمی‌دهد.

وی افزود: دلیل ضرورت صدور شناسنامه به علت وجود برخی افراد سودجو است که در پوشش مؤسسات قرآنی و مذهبی به فعالیت‌های ضددینی از قبیل فرقه‌های نوظهور پرداخته و آرام آرام ذهن جوانان را به سوی خود منحرف می‌کنند.

وی اضافه کرد: بودجه ادارات و سازمان‌ها به طورعمده از طریق منابع کشوری مانند مالیات بر ارزش افزوده تأمین می‌شود و درحال حاضر جدا کردن درصدی از مالیات کارخانجات شهرستان البرز برای فعالیت‌های خاص قابل اجرا نیست.

فرماندار شهرستان البرز تأکید کرد: ادارات و دستگاه‌های اجرایی در صورت عقد قرارداد با مؤسسات قرآنی امکانات، تجهیزات و فضای مورد نیاز را به طور کامل در اختیار آنها قرار دهند تا این مؤسسات توان انجام فعالیت مطلوب و بی‌دغدغه را داشته باشند.

حسن‌پور اضافه کرد: مؤسسات و افراد فعال در عرصه‌های قرآنی انسان را از پوچی نجات داده و به سوی اوج و سعادت هدایت می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: گسترش برنامه‌های قرآنی در استان قزوین و شهرستان البرز چشم‌گیر و قابل توجه بوده که نشان‌دهنده فعالیت خستگی‌ناپذیر و شبانه‌روزی فعالان این عرصه است.

حسن امامزاده مدیر آب و فاضلاب شهرستان البرز نیز در این جلسه بیان کرد: هر یک از مؤسسات قرآنی که از سوی سازمان تبلیغات اسلامی مجوز فعالیت قرآنی دارند، می‌توانند با ارائه مجوز فعالیت آب‌بهای مصرفی مؤسسات خود را براساس مراکز آموزشی دریافت کنند.

امامزاده با اشاره به استفاده بیش از ظرفیت مجاز برخی مؤسسات اظهار کرد: پس از مراجعه مسئولان مؤسسات قرآنی دارای مجوز از سوی سازمان تبلیغات اسلامی، مجوز دریافت آب‌بهای آموزشی برای آنها صادر می‌شود و در صورت استفاده بیش از حد مجاز، بهای آب مصرفی با توجه به نوع کاربری محلی محاسبه می‌شود.

وی ادامه داد: سایر مؤسسات قرآنی که از ادارات و دستگاه‌های اجرایی دیگر در زمینه فعالیت قرآنی مجوز دریافت کرده‌اند، با ارائه مدارک و در صورت تأیید هیئت مدیره آب‌بهای مصرفی آن‌ها نیز به صورت مراکز آموزشی محاسبه می‌شود که البته برای این مؤسسات نیاز به انجام مکاتباتی با وزارت نیرو است.

مجید وفاپور مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری قزوین نیز با اشاره به نیاز برخی مؤسسات به مکانی مستقل برای فعالیت‌های قرآنی اظهار کرد: استانداری قزوین توان خرید مکان و ساختمان را برای مؤسسات مختلف را ندارد و در این زمینه مساعدتی صورت نمی‌گیرد.

وفاپور اضافه کرد: استانداری قزوین و سایر دستگاه‌های اجرایی این استان می‌توانند در زمینه بهای آب، برق و گاز به مؤسسات قرآنی کمک کرده تا موجب کاهش هزینه‌های این مؤسسات شوند تا در پیشبرد اهداف فرهنگی آن‌ها بیش از پیش همکاری داشته باشند.

وی تشریح کرد: فعالان عرصه قرآنی توجه داشته باشند که در استان قزوین ظرفیت‌های بزرگی از جمله مساجد و حسینیه‌ها وجود دارد که از آن‌ها بهره‌برداری کافی صورت نگرفته است و این مؤسسات می‌توانند این اماکن را به‌عنوان محلی برای گسترش فعالیت‌های قرآنی خود مورد توجه قرار گیرند.

گفتنی است، این جلسه به منظورهم‌اندیشی و بررسی مشکلات مؤسسات قرآنی شهرستان البرز و با حضور مسئولان این مؤسسات، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهر الوند، فرماندار شهرستان البرز، دبیر شورای ‌عالی قرآن استان قزوین و برخی نمایندگان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرهای مختلف شهرستان البرز برگزار شد.

captcha