کد خبر: 1463286
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۷

استکبار درصدد ضربه به اصل کلمه امر به‌معروف است

گروه اجتماعی: امام جمعه بیرجند با تأکید بر توجه به فریضه امر به‌معروف، گفت: استکبار عواملی تکفیری‌ها و داعش وارد عرصه کرده تا ضربه به اسلام و اصل کلمه امر به‌معرف بزند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌‌الاسلام علی رضایی، امام جمعه بیرجند روزگذشته، دوم آبان‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بیرجند گفت: استکبار گرگی است که جوامع را می‌درد و تنها می‌توان با علم وآگاهی و پیشرفت جامعه در مقابل آن ایستاد.



وی با تأکید بر ضرورت توجه به امر به‌معروف و نهی از منکر اظهار کرد: استکبار عواملی را در این پوشش مانند تکفیری‌ها و داعش وارد عرصه کرده تا ضربه به اسلام و اصل کلمه امر به‌معروف بزند.



رضایی ادامه داد: راه نجات جامعه ایستادگی در برابر بدی‌ها، زشتی‌ها، بی‌حجابی و دروغ است که در این راستا باید بر گسترش امر به‌معروف و نهی از منکر در جامعه تلاش کرد.



وی با اشاره به اینکه در قرآن در 500 آیه به رحمت الهی اشاره شده و رحمت الهی در قالب عملی به تمام بشریت ارائه شده است، عنوان کرد: شرط بهره‌مندی از رحمت الهی شناخت و اعتماد به پروردگار است.



امام جمعه بیرجند در ادامه سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: رحمت خداوند همه موجودات را شامل شده اما بر محسنین این رحمت نزدیکتر است.



رضایی در ادامه بر فضیلت خواندن دعای صباح اشاره کرد و افزود: تلاوت جملات حضرت علی(ع) در دعای صباح روزهایتان را نوارانی می‌کند و می‌توان مهربانی را با خواندن این دعا تمرین کرد.



وی به هشت آبان روز پدافند غیرعامل اشاره کرد و یادآور شد: باید در پدافند غیرعامل با مصونیت‌سازی درونی و مدیریت آن، کشور را از درون قوی و شکست‌ناپذیر و امر دفاع و استقامت را بالا ببریم.

captcha