به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری سوم آبان ماه در گردهمایی مبلغان استان چهارمحال و بختیاری در آستانه ماه محرم، عامل به علم را یکی از انتظارات و دغدغه های مستمر از مبلغان دینی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه علم زمانی نافع خواهد بود که به آن عمل شود، وظیفه مبلغان دینی در این زمینه را بسیار خطیر دانست و افزود: مبلغانی که در مسیر کسب علم و دانش علوم حوزوی تلاش میکنند باید در ابتدا خود عامل به دین و علوم فراگرفته باشند سپس مردم را به کسب و عمل علم تشویق کنند.
حجتالاسلام نکونام یکی از تهدیدهای پیش روی مبلغان را ایجاد خلل و سستی در عمل به علم و دستورات دینی بیان کرد و افزود: شیاطین درون و بیرون میکوشند عالمان و مبلغان دین را از عرصه عمل به صحنه شعار و ظاهر بکشانند و اسلام و مبلغ شعاری را به مردم معرفی کنند که باید مواظب این حیله دشمن باشیم.
عالمان بی عمل؛ بدترین گروه جهنمیان
امام جمعه شهرکرد بدترین گروه جهنمیان را عالمان بی عمل دانست و گفت: عالمی که انواع و اقسام علوم را در ذهن ، سینه و جان خود قرار داده اما از آن برای هدایت و ارشاد خود و جامعه بهره نمیگیرد به طور قطع خود علم، او را هلاک خواهد کرد.
وی افزود: علم زمانی به برای انسان منفعت خوهد داشت که به آن عمل شود در غیر این صورت نه نهتا مایه سود و منفعت نخواهد شد بلکه مایه نابودی و هلاکت او در دنیا و آخرت خواهد بود.
حجتالاسلام نکونام آیت الله مهدویکنی را یکی از مصدایق بارز عالم عامل دانست و گفت: این روحانی برجسته به دور از هیاهو و حاشیه سازیها همواره بر عمل به علوم کسب کرده تاکید میکرد.
عملگرایی و باورمندی؛ دو ویژگی بارز آیتالله مهدویکنی
وی با بیان اینکه آیتالله مهدویکنی در همه عرصهها مرد باور و عمل بود، عملگرایی و باورمندی را دو ویژگی بارز این عالم مجاهد بیان کرد و افزود: این عالم ربانی با تلاش و کوشش وصف ناپذیر به آنچه که باور عقلی و قلبی داشت عمل میکرد.
حجتالاسلام نکونام با تاکید براینکه این شخصیت بزرگ از افراط و تفریط به دور بود، آیت الله مهدویکنی را مرد اعتدال خواند و تصریح کرد: این عالم ربانی در همه امور فردی، اجتماعی و سیاسی اعتدالی بر اساس دستورات دینی و اسلامی داشت و هیچ گاه در رفتار و موضع گیریها از مرز دین خارج نشد.
وی آزاد بودن از تعلقات مادی و دنیایی را یکی از ویژگیهای مشهود آیت الله مهدویکنی برشمرد و گفت: آیت الله مهدویکنی هیچ گونه وابستگی به رزق و برق دنیا و پست مقام زودگذر آن نداشت و این ویژگی مهم را تمام نزدیکان و آشنایان و کسانی که از دور با ایشان ارتباط داشتند تایید میکردند.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه یاد، نام و ذکر خدا در زندگی آیت الله مهدویکنی به معنای واقعی کلمه متجلی بود خاطرنشانکرد: یاد و نام حجت خدا حضرت امام زمان (عج) در لحظه لحظه زندگی این مرد خدا وجود داشت و ذکر مستمر ایشان یا صاحب زمان ادرکنی بود و سرانجام همین دلدادگی وابستگی رمز موفقیت و سربلندی او در دنیا و آخرت شد.
ایجاد پیوند بین حوزه و دانشگاه؛ از دغدغههای مستمر آیت الله مهدویکنی
حجتالاسلام نکونام ایجاد پیوند بین حوزه و دانشگاه را یکی از دغدغههای مستمر این عالم بزرگ دانست و گفت: آیت الله مهدویکنی پیوند بین حوزه و دانشگاه را مایه اصلاح و رشد جامعه میدانست از همین رو برای تحقق این مهم دانشگاه امام صادق (ع) را با تمام رشتههای دانشگاهی اما با رنگ و بویی حوزوی تاسیسکرد.
وی با تاکید بر لزوم الگوگیری از سیره و منش آیتالله مهدویکنی در لحظه لحظه زندگی، پاسداری از اهداف و ارزشهای انقلاب را یکی دیگر از ویژگیهای بارز این شخصیت فقیه برشمرد و افزود: آیت الله مهدویکنی در راستای تحقق و پاسداری از اهداف و اندیشههای انقلاب ثابت قدم و کوشا بود و بارها عنوان کردهبود که : خدایا ما را با محبت به امام خمینی(ره) بمیران.
به گفته وی، آیت الله مهدویکنی هیچگاه اهل هیاهو، شعار و حاشیهسازی نبود در عین حال بر ارزشها، اعتقادات و اهداف انقلاب بسیار تاکید میکرد که این نیز از دیگر ویژگیهای بارز این شخصیت بزرگ بود.
وی عالم به زمان بودن و تلاش برای هدایتگری و ارشاد جامعه به سمت کمال را یکی دیگر از ویژگیهای آیت الله مهدویکنی عنوان کرد و گفت: خدای متعال به واسطه اخلاص و ایمان بیبدیل و ایستادگی او در برابر تمام شیاطین درون و بیرون این عالم ربانی را عالم به زمان قرار داده بود.
به گفته نماینده ولی فقیه در استان آیت الله مهدویکنی فطرت خود را از نوجوانی و جوانی از آلودگیها، شهوات و شیطان درون و بیرون حفظ کرد و هر کس که فطرت خود را این چنین پاک نگه دارد به طور قطع به فلاح و رستگاری خواهد رسید.