کد خبر: 1464232
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۳
در نخستین سفر رئیس‌جمهور به زنجان؛

۷۴ هزار درخواست مردمی به ثبت رسید

گروه اجتماعی: استاندار زنجان با اشاره به راه‌اندازی سامانه ثبت درخواست‌های مردم از رئیس جمهور در نخستین سفر وی به زنجان، گفت: در طول سفر یک روزه رئیس‌جمهور به استان ۷۴ هزار تماس تلفنی از سوی مردم توسط سامانه ۱۱۱ به ثبت رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، جمشید انصاری، استاندار زنجان عصر دیروز، چهارم آبان‌ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه‌های استان، با اشاره به اینکه تصمیمات سفر رئیس‌جمهور و هیئت همراه در چند بخش از همین سفر برای مردم عنوان شد، گفت: دوره این سفر به دلیل رحلت آیت‌الله مهدوی‌ کنی که جایگاه ویژه‌ای در انقلاب اسلامی دارند کوتاه شد اما در عین حال تمامی جلسات برگزار شده و برنامه‌ای از آن حذف نشد.

وی عنوان کرد: نکته‌ای که در این سفر کمتر به آن پرداخته شد، فعالیت مرکز دریافت پیشنهادات و انتقادات مردمی بود، یکی از انتقادها به دولت‌های قبل وضعیت نامطلوب دریافت نامه‌های مردمی در سفرهای استانی ریاست جمهوری بود که در این سفر به استان زنجان ایجاد مرکز درخواست‌های مردمی با سامانه 111 اقدامی مناسب در راستای تصحیح این روند بود.

استاندار زنجان اظهار کرد: این مرکز از صبح روز سه‌شنبه تا نیمه شب جمعه به فعالیت خود ادامه داد و در این مدت 74 هزار تماس تلفنی مردم ضبط شد که شامل انتقاد، پیشنهاد و درخواست مردمی می‌شود اما در برخی مناطق مردم باز هم اقدام به تحویل نامه کردند که در این راستا 15 هزار نامه نیز دریافت شد.

دولت یازدهم از محورهای جدید توسعه استان‌ها استقبال می‌کند

انصاری تصریح کرد: با حذف مسائل تکراری می‌توان گفت در مجموع بالغ بر 87 هزار مورد درخواست مردمی در استان دریافت شد گه با کاهش چشم‌گیری نسبت به سفرهای گذشته دولت‌ها به استان همراه بود.

وی با اشاره به عملکرد یک ماه گذشته نمایندگان دولت در استان زنجان، تصریح کرد: مسیرگشایی اطراف پادگان زنجان در این مدت به انجام رسید که امید است تا انتهای پاییز تمامی مراحل اجرایی و قانونی مسیرگشایی از شرق به غرب با رعایت تمامی معیارها انجام شود.

مقام عالی دولت در استان زنجان با تأکید بر اینکه عملیات اجرایی فاز اول نیروگاه برق استان نیز در مهرماه امسال آغاز شده است، اعلام کرد: همچنین، نیروگاه دوم تا پایان پاییز و نیروگاه سوم نیز تا پایان سال اجرایی می‌شود که با اجرایی شدن این طرح‌ها نیرویی عظیم در اقتصاد استان وارد شده و بخش بزرگی از قشر تحصیل‌کرده را به حوزه اشتغال وارد می‌کند.

استاندار زنجان با بیان اینکه دولت یازدهم از محورهای جدید توسعه استان‌ها استقبال می‌کند، اظهار کرد: دو محور جدید توسعه در سفر اخیر رئیس‌جمهور به تأیید رسید که این دو محور شامل قطب الکترونیک و IT شدن زنجان و نیز نخبه آماری شدن زنجان در منطقه شمال غرب است که هر دو جزء صنایع پاک هستند.
انصاری تصریح کرد: در خصوص گردشگری نیز باید بکوشیم زیرساخت‌های لازم را تقویت کنیم تا بتوانیم استان را به یک مقصد گردشگری تبدیل کنیم.
وی در پایان گفت: صنعتی شدن در تمام دنیا پیامدهای خاص خود را دارد و مسئولان نیز می‌کوشند تا استان را به سطح بالای توسعه و صنعت برسانند که در همین راستا متناسب‌سازی زیست‌محیطی نیز صورت خواهد گرفت و از کشف و توسعه تمامی معادن حمایت خواهد شد.

captcha