کد خبر: 1464594
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۲

برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر در ایلام

گروه اجتماعی: اولین همایش امر به معروف و نهی از منکر با شعار «مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی» با حضور جمعی از مسئولان در مسجد جامع شهر ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی سپاه امیرالمؤمنین استان ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الله سراج، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام امروز، 5 آبان در همایش استانی امر به معروف و نهی از منکر که در مسجد جامع شهر ایلام برگزار شد، اظهار کرد: برای پیش رفتن به سمت مدینه فاضله باید از بدی‌ها و کجی‌ها دور شد، اگر کسی بتواند شخصی را امر به معروف و یا نهی از منکر کند از آن چیزی که خورشید بر او می‌تابد بیشتر مورد عنایت خداوند قرار می‌گیرد.
قرآن روش برخورد با هر اتفاقی را بیان کرده است
وی با بیان اینکه قرآن روش برخورد با هر اتفاقی را برای بشر بیان کرده است، گفت: یکی از نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرد تخفیف در اجناس مرتبط با حجاب زن مثل چادر است، ارزان بودن برخی اجناس خارجی باعث روی آوردن مردم به این اجناس می‌شود، همچنین نوع پوشش‌ها را باید از همان بدو تولید‌ یعنی در تولیدی‌ها کنترل کرد.
حجت‌الاسلام سراج افزود: رئیس ادارات می‌توانند با منع ورود کارمندان بدحجاب خود، باری را از دوش مملکت اسلامی بردارند، همین تذکر ندادن در این امر باعث ترویج منکر می‌شود. 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام با اشاره به اولیت‌بندی منکرهای قابل بیان و غیر قابل بیان، تصریح کرد: یکی از اولیت‌هایی که باید به آن رسیدگی کرد ولی به آن بی‌توجهی می‌شود، بالا بودن سود بانکی است که هیچ کجای اسلام گفته نشده است.
وی در پایان با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر زیبایی‌های خاص خود را دارد، گفت: دعوت به دین زیباست، یکی از این زیبایی‌ها تذکر لسانی است که هزاران ثواب را به همراه خود دارد.
امر به معروف و نهی از منکر باید خالصانه باشد
حسین کلانتری، معاون امنیتی-سیاسی استانداری ایلام نیز در این همایش با اشاره به اهمیت الگوگیری از معصومان(ع)، اظهار کرد: نکته مهمی که ائمه(ع) به آن تاکید داشته‌اند مسئله امر به معروف و نهی از منکر است، عمل به این فریضه الهی باید خالصانه باشد و سیم و زر دنیا باعث نشود که در این وظیفه کوتاهی کنیم.
وی گفت: جوهره اخلاص باعث باقی ماندن امام حسین(ع) و ایستادگی او در برابر منکرها شد و اگر ما امتی هستیم که برای امر به معروف و نهی از منکر انتخاب شدیم، صرفاً برای اخلاص نیت جمهوری اسلامی است.
معاون استاندار ایلام در ادامه با اشاره به راهبرد اقتصاد مقاومتی، افزود: اقتصاد مقاومتی یک امر مانوری نیست بلکه حاصل مطالعات و پژوهش‌های عمیق جمهوری اسلامی برای مجکم کردن پایه‌های نظام است.
کلانتری با تأکید بر زمینه‌سازی برای اشتغال‌زایی جوانان، گفت: اگر همه ما مسئولان در استان ایلام دلسوزانه عمل کنیم جامعه‌ای نمونه و الگو برای دیگر مناطق کشور خواهیم شد.
یادآور می‌شود، این همایش با شعار «مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی» با حضور جمعی از مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی در مسجد جامع ایلام برگزار شد.

captcha