به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین جعفر غفاری از اساتید حوزه علمیه شهرستان بابل در این کارگاه آموزشی گفت: حفظ قرآن کریم در صورتی که همراه با توجه، فراگیری معانی و ترجمه آیات قرآن باشد، جامعترین روش انس با قرآن است. همگان میدانند که پایه حفظ هر مطلبی تکرار همراه با توجه و تمرکز است؛ بنابراین یک حافظ قرآن ناچار آیات قرآن را بارها و بارها، با توجه ویژه تلاوت میکند.
وی با بیان اینکه بدیهی است این مداومت انس با قرآن را برای حافظ پدید میآورد و این همان هدف نهایی از تلاوت، حفظ و ارتباط با قرآن است، افزود: ناگفته پیداست بسیاری از آثار و برکاتی که بر حفظ قرآن مترتب است از همین ریشه نشئت میگیرد با توجه به حالات حافظان قرآن کریم به نسبت دیگر اقشار مرتبط با قرآن، میتوان این خصوصیت را در آنان ملاحظه کرد.
غفاری تصریح کرد: اگر در کنار مطلب فوق به این نکته نیز توجه کنیم که دلیل اصلی حفظ هر چیز نیاز یا محبت و علاقه به آن است که البته این خود نوعی نیاز است به این حقیقت خواهیم رسید که جمع بین علاقه و انس نتیجه مبارکی خواهد داشت و آن همنشین دائمی و در پی آن تغییر رفتار، منش و افکار در حافظ قرآن است و بسی سعادت برای انسان که به این قله رفیع صعود کند. به عبارت دیگر درک همنشینی با قرآن باعث تذکر است.